i got sky movies 9

666

Inactive User
Joined
Mar 17, 2005
Messages
934
Reaction score
6
reconected talkback on my sammy,cos with all this talk about pin on sky movies, now i can get sky 9 do you think it will let me get the others, or is it better to fit a switch,,dissconect talkback now cant get it,so looks like a switch
 
Last edited:

dont do it it"ll hurt

VIP Member
VIP Member
Joined
Nov 16, 2006
Messages
8,304
Reaction score
1,121
Location
in a house
reconected talkback on my sammy,cos with all this talk about pin on sky movies, now i can get sky 9 do you think it will let me get the others, or is it better to fit a switch,,dissconect talkback now cant get it,so looks like a switch
is there a tut for doing the sammys m8 cannot find it
sorry to highjack
 

666

Inactive User
Joined
Mar 17, 2005
Messages
934
Reaction score
6
just solder the tracks m8 or a peice of wire but when i dissconect talkback now cant get it, so try and fit a switch
 

ross1995

Inactive User
Joined
Jan 2, 2006
Messages
414
Reaction score
0
so once you remove temp talk back your back to square 1?
 

666

Inactive User
Joined
Mar 17, 2005
Messages
934
Reaction score
6
yes it takes a long time so give it 10 mins must br updating or something after that all good
 

thomson

Inactive User
Joined
Jul 25, 2001
Messages
3,495
Reaction score
7
Theres gotta be summit more to this no sky movies 9 carry on, must be some other way of getting it without enabling/disabling talkback etc, I mean, my dreambox and eurovox get movies 9 no problem so surley someone must be able to suss out how to get it on pace/sammys without the talback shlt ??? Why do you get all the other channels but not movies 9, know what i mean ?
 

maarksparky

Inactive User
Joined
Dec 11, 2006
Messages
2,100
Reaction score
15
Location
S C O T L A N D
I know dreambox/starview get it no bother.. but its strange.. I thought if the talkback was connected, the CC's can locate the box, so dont understand how it will work.. wont do it until Im sure of it..

its not worth for a sake of one channel...
 

sakiblateef

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 14, 2004
Messages
3,169
Reaction score
305
Location
Notts
I know dreambox/starview get it no bother.. but its strange.. I thought if the talkback was connected, the CC's can locate the box, so dont understand how it will work.. wont do it until Im sure of it..

its not worth for a sake of one channel...

CC's will not know the exact location of your box just because you have enabled talkback for a minute or two.
 

Wilster

DW Member ++
Joined
Jul 3, 2005
Messages
1,274
Reaction score
18
Location
Dundee
is it quite possible that sky 9 and 10 work on different frequency? I mean if the box could pick it up ...maybe it's changing freq with the firmware update...is there anyway of knowing what freq the channels are on when viewing? worth checking out
 

Highlander

VIP Member
VIP Member
Joined
Jun 1, 2001
Messages
13,281
Reaction score
514
Location
Manchester
i know nothing about cable anymore, but is there not a different card you can use or file?
 

benny59

Premium Member
Premium Member
Joined
Nov 21, 2001
Messages
5,160
Reaction score
36
Location
northwest
is it quite possible that sky 9 and 10 work on different frequency? I mean if the box could pick it up ...maybe it's changing freq with the firmware update...is there anyway of knowing what freq the channels are on when viewing? worth checking out


its a software and not a freq problem m8, {ntl software is tied into the interactive to get the pin option} "it directs you to a diffrent channel thats all"

you can't scan freq's on cc owned equipment like you can a dbox etc anyway
 

benny59

Premium Member
Premium Member
Joined
Nov 21, 2001
Messages
5,160
Reaction score
36
Location
northwest
its a software and not a freq problem m8, {ntl software is tied into the interactive to get the pin option} "it directs you to a diffrent channel thats all"

you can't scan freq's on cc owned equipment like you can a dbox etc anyway



1st it was sky 9/10, then the porn,comeing next is sky movies

i can definetly see sky sports going interactive before the footy season ends
 
TEST
Top