Help with Net Id on sammy

sensi

Inactive User
Joined
Jun 13, 2005
Messages
59
Reaction score
0
This is crazy because i had it working this morning. It updated to new software and seemed ok. I tried to book a movie but did not know the pin. I went back in and shorted the battery..Reset pin ok....DAM i have to learn the hard way....
Now net id has changed to o99999.. Because my net id i want changing to is 41053 and im ex-cw i have to set net id myself. THIS is my problem...
I have re Jtagged my box but i get IRD and all 000000000s in BK..Got this already as i wrote them down before. I need to change the Net ID to 41053..
I connected Jtag back up correct cos it shows correct ird...So BK must have moved.
Here are my 4 bytes in SDT
byte 0x3120000C = $A0
byte 0x3120000D = $5D
byte 0x3120000E = $13
byte 0x3120000F = $31
I then save macro to desktop..
I open OCD Commander and get internal error 43 so i click ok and it opens..
I try open macro and i get:
An error has occurred during the execution of your macro file. Rxit Macro execution now? so i click no 4 times and thats it??
Does not change anything...
I must be missing something?
Please help ive been at this since this morning...
kevin
 
J

johnsmith

Guest
use a funcard to set net id, its the easiest way
read the post in teh download section
 

davidh

<font color="RED">Administrator</font>
VIP Member
Joined
Aug 9, 2001
Messages
14,954
Reaction score
121
Location
LIVERPOOL
sensi said:
This is crazy because i had it working this morning. It updated to new software and seemed ok. I tried to book a movie but did not know the pin. I went back in and shorted the battery..Reset pin ok....DAM i have to learn the hard way....
Now net id has changed to o99999.. Because my net id i want changing to is 41053 and im ex-cw i have to set net id myself. THIS is my problem...
I have re Jtagged my box but i get IRD and all 000000000s in BK..Got this already as i wrote them down before. I need to change the Net ID to 41053..
I connected Jtag back up correct cos it shows correct ird...So BK must have moved.
Here are my 4 bytes in SDT
byte 0x3120000C = $A0
byte 0x3120000D = $5D
byte 0x3120000E = $13
byte 0x3120000F = $31
I then save macro to desktop..
I open OCD Commander and get internal error 43 so i click ok and it opens..
I try open macro and i get:
An error has occurred during the execution of your macro file. Rxit Macro execution now? so i click no 4 times and thats it??
Does not change anything...
I must be missing something?
Please help ive been at this since this morning...
kevin
copy and paste easier way
 

sensi

Inactive User
Joined
Jun 13, 2005
Messages
59
Reaction score
0
It wont let me copy and paste in OCD, it has to be written in?
Im gutted about this, my kids are doing my head in...Why did i have to mess with the dam battery...
kevin
 

benny59

DW Member ++
Joined
Nov 21, 2001
Messages
5,156
Reaction score
22
Location
northwest
it wont do anything if you get internal error 43 m8,{your jtag isn't making contact with the mainboard}

recheck all your connections {and make sure the connection dialog is set correctly when you open ocd}
 
TEST
Top