V8 TT Maps Cracked

jefwild

Inactive User
Joined
Jul 2, 2009
Messages
8
Reaction score
0
bugger, same message :Mad2:
 

cricketeer

Inactive User
Joined
Jul 4, 2009
Messages
7
Reaction score
0
I'm getting the same message, any idea how to download that zip file anyone?

thanks in advance
 

dingers

Inactive User
Joined
Mar 30, 2009
Messages
12
Reaction score
0
Location
France
Same here.........never been able to download since I joined?

So what next? Any advice?

dingers
 

jefwild

Inactive User
Joined
Jul 2, 2009
Messages
8
Reaction score
0
Thanks David

I managed to download it and run the tool. Thanks.
Still strugling to get the map working.
 

Diddy

Inactive User
Joined
Mar 4, 2005
Messages
996
Reaction score
49
Location
At the Bookies betting on the snooker
Right final sat nav tool from me for now. This is the dogs danglies of sat nav tools. It does EVERYTHING.
Need a new navcore - This tool downloads** and installs it
Need a New Map - This Tool downloads** installs and activates activates it V7 or V8 maps
Need To activate a TT Voice - This Tool does it
Need speed cams activated - this tool does it
Patches unhacked navcores and also patches TT home so that it doesnt complain about your iffy map (Best to use TT Home Without logging in but it doesn't really matter if you do it's just a security precaution)
** = To use the automatic download content part of the tool you must register with the forum mentioned in the tool. HINT - To register use the native language to register then switch to english - If you try to register in english you will keep getting an error and wont be able to. The registration is pretty straight forward and you dont need to know the language to do so.

IMHO This is the best TT Tool out there at the moment and its the simplest to use.
 

jojo2903

Inactive User
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2
Reaction score
0
Help!!

I've got a navigo v2 and would really like to put tomtom on it. Have trawled the net over the past couple of days, but really don't have a clue.

Everyone else makes it all seem so easy to download, activate, yada, yada, yada!!!!

It's drivin me crazy. Can someone tell me in kiddie speak what I should be looking for and what the hell to do with it?????

Please!!!
 

calisto

VIP Member
VIP Member
Joined
Feb 8, 2006
Messages
1,189
Reaction score
168
Right final sat nav tool from me for now. This is the dogs danglies of sat nav tools. It does EVERYTHING.
Need a new navcore - This tool downloads** and installs it
Need a New Map - This Tool downloads** installs and activates activates it V7 or V8 maps
Need To activate a TT Voice - This Tool does it
Need speed cams activated - this tool does it
Patches unhacked navcores and also patches TT home so that it doesnt complain about your iffy map (Best to use TT Home Without logging in but it doesn't really matter if you do it's just a security precaution)
** = To use the automatic download content part of the tool you must register with the forum mentioned in the tool. HINT - To register use the native language to register then switch to english - If you try to register in english you will keep getting an error and wont be able to. The registration is pretty straight forward and you dont need to know the language to do so.

IMHO This is the best TT Tool out there at the moment and its the simplest to use.
Brilliant tool m8, have just updated a friends TT for them, rep added
 

dingers

Inactive User
Joined
Mar 30, 2009
Messages
12
Reaction score
0
Location
France
Sounds great...........but ....shows error on file or wrong format when you try open with WINRAR

dingers
 

puffcandy

Inactive User
Joined
Oct 18, 2009
Messages
16
Reaction score
0
I need to get me some of this. Off to Tenerife in a couple of weeks and taking my tt1
 

puffcandy

Inactive User
Joined
Oct 18, 2009
Messages
16
Reaction score
0
Right final sat nav tool from me for now. This is the dogs danglies of sat nav tools. It does EVERYTHING.
Need a new navcore - This tool downloads** and installs it
Need a New Map - This Tool downloads** installs and activates activates it V7 or V8 maps
Need To activate a TT Voice - This Tool does it
Need speed cams activated - this tool does it
Patches unhacked navcores and also patches TT home so that it doesnt complain about your iffy map (Best to use TT Home Without logging in but it doesn't really matter if you do it's just a security precaution)
** = To use the automatic download content part of the tool you must register with the forum mentioned in the tool. HINT - To register use the native language to register then switch to english - If you try to register in english you will keep getting an error and wont be able to. The registration is pretty straight forward and you dont need to know the language to do so.

IMHO This is the best TT Tool out there at the moment and its the simplest to use.
Many thanks Diddy. This worked a treat and was really easy to do.
 

Dingle147

Inactive User
Joined
Jul 22, 2005
Messages
175
Reaction score
0
Location
On the run
Thanks for all the downloads been tiring for a long time to get a map working on my tomtom will give some of the downloads ago :Dunce:
 

aabid

Inactive User
Joined
Oct 25, 2008
Messages
11
Reaction score
0
Hi guys been reading this thread over and over but cant get my Tomtom One XL to work with any new Navcore or new map. Tried Navcore8.412 and map 8.40 and 8.25.Doing everything what I suppose to do like keygen the map patche the ttsystem file and it stil comes up with messege this map cant be used on this this device. Its currently working on software 8.010 and 7.15 map uk.
I have started to think may be its not possible to get tomtom to work on latest map and sofware.And another thing when I run tomtomHome and run map from there in operate my XL it works on computer but when disconnect it and run comes up with this device can not run this map. Any help would be very appreciated.
OK update on this.At last got the version 8.204 wich was a back up of somebody on another forum and map 8.40 2562 uk working but the map is grey dont think this right it should be colour.so if anybody got XL ONE working on latest software and map please let me know.
At last its working. The map was grey because ther were no Gps signals .
Thanks for all the tutorials and stuf.
 
Last edited:

hollow

Inactive User
Joined
Jun 4, 2005
Messages
645
Reaction score
23
copy the meta data from the map folder and place it in the keygen folder that says place meta data in here


then run runmeforallautomaticcmd

select 1

run that then do same but select option 2 to patch tomtom

that should be it , sorry for brief instructions but its so easy to do you should figure it out
 

Dacarlo

Inactive User
Joined
Aug 3, 2010
Messages
1
Reaction score
0
Sounds great...........but ....shows error on file or wrong format when you try open with WINRAR

dingers

I get this problem with WinRar at work. Possibly an issue with it being an older version.

Try using 7zip which is free and always seems to open the files winrar cant.

:)
 

jsmyth1969

Inactive User
Joined
Aug 18, 2009
Messages
1
Reaction score
0
Re: V8 TT Maps Cracked - help with BBS please!

Hi,

A really great thread which pointed me at BBS tools. I have the latest version (1.0.35) and it was all going too smoothly! Would appreciate if you spot what I am doing wrong below.

thanks
j

Steps followed
--------------------------------------------
Using BBS Tools I found the map I wanted: Iberia_850.2820

Downloaded fine with JDownloader and copied map to my TT520 Go using the tools (to root folder Iberia_850.2820)

Keygen menu prompted me to download latest meta file - worked fine and now I have meta.txt version 10.08.08

From the Keygen menu I 'Extract meta' and point at the Iberia_850.2820 folder. This extracts as follows:

; Iberia v850.2820
AA E2 1F ED 45 25 D3 E2 48 03 D8 BE 12 94 72 62 Iberia-169.meta

Use keygen -> meta.txt -> Edit. Add the meta data above near the rest of the Iberia entries, ensuring no copy/paste issues.

Now it goes wrong: keygen -> Patch Maps v7/v8 -> Select Map (Iberia_850.2820\Iberia-169.meta) and hit 'Activate Map/Speed Cam'

The message is:
!!!Map could not be activated!!!
Check that you have an updated meta.txt...
 

killer1436

Inactive User
Joined
Sep 4, 2010
Messages
14
Reaction score
0
Location
london
hi guys can i add these to my TT GO 910 or has to be TT ONE?
 
TEST
Top