V Box Help

GIO

DW Regular
Joined
Jun 16, 2005
Messages
1,564
Reaction score
47
Location
Near Paisley
Hi guys,ive just acquired 2 v boxes ( brand new and paired cards) and i dont have a clue what to do with them. Ive done searches for tuts and threads and cant find anything, well when i say that, im getting everything withe word box.
Can someone direct me to a tut or threads that would help.

are they any good, are they better than the normal ones,
cheers
gio
 

slimshady

Inactive User
Joined
Apr 14, 2008
Messages
808
Reaction score
23
there is nothing to do to the actual box only disable t/b and then glitch the card and reprog with a downloaded image and hey presto
 

GIO

DW Regular
Joined
Jun 16, 2005
Messages
1,564
Reaction score
47
Location
Near Paisley
cheers mate,
i managed to find the v application which should help.

just realised something,its not V+ Box just V Box, the part numbers are DI4010-N and DI4001 NC. Are these different from V+. They look just like normal PACE.
Cheers
 

abcd

Inactive User
Joined
Jan 9, 2006
Messages
268
Reaction score
0
they are just normal boxes, with V+ box u can record tv and pause it etc as well as watch in hd
 

GIO

DW Regular
Joined
Jun 16, 2005
Messages
1,564
Reaction score
47
Location
Near Paisley
here u go Mr P. 2 pics of the boxes
If there only normal pace,i just wondered about the V written on the box and the new card,there new but i was under the impression they didnt make pace and they used sammys now.

cheers
gio

PS That new camera fone is so good i can see my fingerprint on the card lol, shit is that me fkd lol
 
Last edited:

neathdrew

Inactive User
Joined
Oct 26, 2005
Messages
1,459
Reaction score
28
Location
in the pub
here u go Mr P. 2 pics of the boxes
If there only normal pace,i just wondered about the V written on the box and the new card,there new but i was under the impression they didnt make pace and they used sammys now.

cheers
gio

PS That new camera fone is so good i can see my fingerprint on the card lol, shit is that me fkd lol

this is virmin cost saving using crappy old pace boxes changing the front cover with their logo and pretending they are new.....photo of ex pure box which is 10 yrs old

View attachment 40570

bit like sticking ST3 on the back of ur Focus 1.3....dont mean its going to perform any better
 

GIO

DW Regular
Joined
Jun 16, 2005
Messages
1,564
Reaction score
47
Location
Near Paisley
right but the boxes are new though,maybe old stock of paces lying about do u think.
 

GIO

DW Regular
Joined
Jun 16, 2005
Messages
1,564
Reaction score
47
Location
Near Paisley
forgot to mention aswell,is that 2 moscs i have then,theyre in the stbs
 
TEST
Top