No sound on 27.5w scanned HD channels

radicaldoc

Member
Joined
Mar 30, 2014
Messages
78
Reaction score
2
Help please with Satvenus Team Full Backup VU+Solo2 OpenPLi 7.0 by @zvonko67 and 27.5w



I am at the moment trying to get this working on 27.5 with Modern Oscam Emu i have a lot of them working except channel 5, film4 + 1 red button ..and there is no sound on any of the HD channels at all can anyone help please..i scanned the programs on to the box
Nothing i try seems to do anything at all..

i found this on another post is this what i somehow have to get on my solo 2? or am i getting my self mixed up here am an old git so this is a bit complicated for me.. does it go in my lamdb file??
@ 27.5°W
11485 V 44100

BBC HD VPID 6101 APID 6102 PPID 6101

BBC ONE HD VPID 6601 APID 6602 PPID 6601

301 BBC SPORT HD VPID 6701 APID 6702 PPID 6702

ITV HD VPID 6201 APID 6202 PPID 6201

CHANNEL4 HD VPID 6301 APID 6302 PPID 6301

BBC Two England VPID 201 APID 202 PPID 201

CBBC (08-20) VPID 301 APID 302 PPID 301

BBC Three (20-05) VPID 301 APID 302 PPID 301

CBeebies UK (06-19) VPID 401 APID 402 PPID 401

BBC Four (19-03) VPID 401 APID 402 PPID 401

BBC News VPID 501 APID 502 PPID 501

BBC Parliament VPID 601 APID 602 PPID 601

BBC promo VPID 901 APID 951 PPID 901

BBC One Wales VPID 3101 APID 3102 PPID 3101

BBC One Scotland VPID 4101 APID 4102 PPID 4101

BBC One Northern Ireland VPID 5101 APID 5102 PPID 5101
 

cactikid

VIP Member
VIP Member
Joined
Jun 3, 2010
Messages
1,761
Reaction score
474
Might you have tried the audio button and change the stream?
 
TEST
Top