Funcard problem please help

kyle

Inactive User
Joined
Jan 28, 2007
Messages
388
Reaction score
2
Hi, I have cut talkback on the box (4001N) and Ive followed ice's tut for the au fun and am just getting blank screen on the channels, can anyone tell me what the problem might be please?
 

666

Inactive User
Joined
Mar 17, 2005
Messages
934
Reaction score
6
how long as the card been in the stream
 

dont do it it"ll hurt

VIP Member
VIP Member
Joined
Nov 16, 2006
Messages
8,304
Reaction score
1,121
Location
in a house
Hi, I have cut talkback on the box (4001N) and Ive followed ice's tut for the au fun and am just getting blank screen on the channels, can anyone tell me what the problem might be please?
if the screen is blank m8 it is either updateing or younhave used the wrong provider but as 666 says how long has it been conected ( in stream ) it needs 5 - 10 mins to update
 

kyle

Inactive User
Joined
Jan 28, 2007
Messages
388
Reaction score
2
if the screen is blank m8 it is either updateing or younhave used the wrong provider but as 666 says how long has it been conected ( in stream ) it needs 5 - 10 mins to update

Its been on for over 25 mins now, im in pure and have used ices flash and inteep
 

666

Inactive User
Joined
Mar 17, 2005
Messages
934
Reaction score
6
how did you get your bk recheck
 

666

Inactive User
Joined
Mar 17, 2005
Messages
934
Reaction score
6
had this proplem yesarday put into days keys and see if you get picture
 

kyle

Inactive User
Joined
Jan 28, 2007
Messages
388
Reaction score
2
where do i get todays keys from please?
 

dont do it it"ll hurt

VIP Member
VIP Member
Joined
Nov 16, 2006
Messages
8,304
Reaction score
1,121
Location
in a house
are u sure u are nlt m8 not trying to be funny but myself and ice have had people say they are ntl only to find they are exc+w m8 if u were something else then ntl u need to use other files
 

kyle

Inactive User
Joined
Jan 28, 2007
Messages
388
Reaction score
2
thanks mate, but how and where do these go? sorry for being so newb
 

kyle

Inactive User
Joined
Jan 28, 2007
Messages
388
Reaction score
2
im using a galaxy fun, is it a rom 11 image im to write? nagra is asking me thats all??
 

666

Inactive User
Joined
Mar 17, 2005
Messages
934
Reaction score
6
it shound not ask for nothing....you open image ntl.bn11 with nagra put in bk and ird then save as something.bin
 

kyle

Inactive User
Joined
Jan 28, 2007
Messages
388
Reaction score
2
are u sure u are nlt m8 not trying to be funny but myself and ice have had people say they are ntl only to find they are exc+w m8 if u were something else then ntl u need to use other files

yep im on langley and in grimsby
 

kyle

Inactive User
Joined
Jan 28, 2007
Messages
388
Reaction score
2
666 - tried that mate and it doesnt work, I did erase the card before writing to it again, any suggestions?
 
TEST
Top