Successfully Recoverd Solo2 & Solo2 SE

vodon

Member
Joined
Feb 11, 2013
Messages
27
Reaction score
4
ok if
a picture of the rear panel
its ok what can I do.
The box send it for recycle? becouse the box has problem hardware ..
 

Ferret

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Apr 13, 2007
Messages
15,118
Reaction score
10,448
Location
Yorkshire Born & Bred Leeds !
It does look original that mobo.

How old was the image you had on it ?

The Blackhole 2.08 or 2.1.1 had a FPGA update in it to allow it to run newer image. You could try flashing both those image before you recycle.
 

vodon

Member
Joined
Feb 11, 2013
Messages
27
Reaction score
4
w3GTXqy.jpg
YAzAuTF.jpg
EIoD89F.jpg
 

vodon

Member
Joined
Feb 11, 2013
Messages
27
Reaction score
4
The Blackhole 2.08 or 2.1.1 i have not tried to get install
If install new image then box say HW error.
If manuall update image for online update then the box doit install new firm but again write after boot Starting..
 

vodon

Member
Joined
Feb 11, 2013
Messages
27
Reaction score
4
please brother I thank you and sorry for boom energy mind..
Please send my if you want image if try again set the new image..
 

vodon

Member
Joined
Feb 11, 2013
Messages
27
Reaction score
4
please give me the link for this image success full download
 

vodon

Member
Joined
Feb 11, 2013
Messages
27
Reaction score
4
The box play again only with BH 2.7.0.1 and now I can send it for servicing ?
..because they told me about 100 euro for brink the first time..service for the box 2013 year old.
And now what the receiver I buy ?
 

leemoo

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 3, 2009
Messages
1,724
Reaction score
429
This chip had to be replaced due to the clone bomb a while back.
 

moccolo

Inactive User
Joined
Oct 22, 2013
Messages
1
Reaction score
0
vodon i didnt get it...

you had the box blocked on just the blue led and nothing else* how did you flash it then.

i have the same issue. Original Solo2 box stucked at blue led and starting... now even starting dosnt appear any more...
tried to change all the caps on the motherboard but that didnt help

if i change the flash chip and its blank can i flash normally an image if it works?

thanks
 

Attachments

  • 20190213_131540.jpg
    20190213_131540.jpg
    1.9 MB · Views: 9
  • 20190213_131550.jpg
    20190213_131550.jpg
    1.1 MB · Views: 8
  • 20190213_131603.jpg
    20190213_131603.jpg
    6.1 MB · Views: 7

vodon

Member
Joined
Feb 11, 2013
Messages
27
Reaction score
4
I have taken from ebay new chip flash samsung but unfortunately did not start because it is not written by the company.I did not have a problem with the blue led if I understand with yours .
I do not pass any other software for the BH 2.01.08 of the mom who has in them drivers
 
Joined
May 4, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Guys, sorry, I can't download the file, the forum is not allowing to do it. Hope that after 1st message it unlocks donwload function for me.
Thnx)
 
TEST
Top