saving your service area

tonycrow

Inactive User
Joined
Nov 4, 2005
Messages
137
Likes
0
#1
if i install a new sportster thxs to gav... will i lose all my existing service areas if so how do i save them many thxs from tony
 

derekwd

Inactive User
Joined
May 21, 2005
Messages
927
Likes
2
#2
You need to copy your sevices.xml to your pc by way of ftp, then flash your image then ftp your services file back to your box.
 

tonycrow

Inactive User
Joined
Nov 4, 2005
Messages
137
Likes
0
#3
is it an easy process mate i manged to get sportster previously insatlled but i did not have any service files on there before do i just save them to a file then transfer that file back across ps thxs for response mate
 

derekwd

Inactive User
Joined
May 21, 2005
Messages
927
Likes
2
#4
Yes dead easy, ftp into your box, go to tuxbox, config , zapit, then copy services.xml to your pc, falsh image, then ftp to same place and copy services back,then you will have the same channels you have now.
Haveing said that its easier to fash image and do a scan, that way you get all channels inc. any new ones, but its upto you.
 

GSXmods

Inactive User
Joined
Aug 19, 2005
Messages
2
Likes
0
#5
Dont forget to enable dhcp or change the IP back to your preference when you have flashed the new image!
 

derekwd

Inactive User
Joined
May 21, 2005
Messages
927
Likes
2
#6
GSXmods said:
Dont forget to enable dhcp or change the IP back to your preference when you have flashed the new image!

Cheers m8, forgot that bit.
 
TEST
Top