• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

new commando

gsim

Member +
Joined
Dec 8, 2005
Messages
777
Likes
1
#1
hi all i was trying to put on the new commando image on my dox before. having i we bit of a prob with it. when i got it on . and i went to put my service files into the folders. there was none folders 2 put them into. as i've done on all the all the outher images i've put on. plaese can someone help.


cheers gsim
 

troopy

Inactive User
Joined
Aug 2, 2005
Messages
309
Likes
2
#2
hi all i was trying to put on the new commando image on my dox before. having i we bit of a prob with it. when i got it on . and i went to put my service files into the folders. there was none folders 2 put them into. as i've done on all the all the outher images i've put on. plaese can someone help.


cheers gsim
have you checled the path is correct m8?

It should be /var/tuxbox/config/zapit

files should go in the zapit folder, if it dosen't exist, create it and give it perms of 755
 

gsim

Member +
Joined
Dec 8, 2005
Messages
777
Likes
1
#3
new cammando

i norm put the files in there mate. but there was just lots of files . none folders. and i dont know what folder 2 make that you said. ?
 

troopy

Inactive User
Joined
Aug 2, 2005
Messages
309
Likes
2
#4
i norm put the files in there mate. but there was just lots of files . none folders. and i dont know what folder 2 make that you said. ?
what program are you using to ftp to the box?

if you click on the root dir or the address of the box (depending on what prog your using) you should see the list of folders

bin
dev
etc
hdd
lib
mnt etc etc..

are you seeing any of those folders?