D-box 500s

lilblakcooper

Inactive User
Joined
Jan 27, 2008
Messages
16
Reaction score
0
HI i already have a dm500c if i was to buy a d-box500s from a retailer with no software installed is there a download available to get me up and running??
 

digidude

Sheep worrier.
VIP Member
Joined
Aug 8, 2001
Messages
24,686
Reaction score
3,506
Location
The edge.
depends what you mean by 'up and running' m8

what are you hoping to achieve?
 

lilblakcooper

Inactive User
Joined
Jan 27, 2008
Messages
16
Reaction score
0
really if these arrive with no image on then being able to plug it in and watch all the channels!!
is it just the same procedure as flashing the ca**le box as i have never had to fresh install a reciever before.
Also will the tutorial work on a d-box or is it just designed for a dreambox?
 

digidude

Sheep worrier.
VIP Member
Joined
Aug 8, 2001
Messages
24,686
Reaction score
3,506
Location
The edge.
if its for satellite channels m8, then its not as easy as that

first you have to install an image, then a cam,then a softcam, if you want to use an official card youll also have to install a card server, if youre hoping for 'free' sky then its not going to work

the cable and satellite versions, while the same box, are totally different signals m8, so work very differently
 

lilblakcooper

Inactive User
Joined
Jan 27, 2008
Messages
16
Reaction score
0
hmmmm little more complex then, may have to re=think my plans then.....
 

telewestTUM

Inactive User
Joined
Jun 25, 2007
Messages
1,286
Reaction score
38
Location
North East
there better for live football streams satellite. but without a motor your very limited
 

dangled

Inactive User
Joined
May 14, 2007
Messages
259
Reaction score
1
there better for live football streams satellite. but without a motor your very limited

While I am sorted with my tm1500 for footy, I have a mate who wants a setup for C/S. Is a dm500s good enough for a motorised setup? I heard the 500s has problems with a motor
 

fezzy

Inactive User
Joined
May 13, 2007
Messages
616
Reaction score
6
Hi Guys

I keep reading about folk having motor problems with the db 500s. I set up
a rig for my m8 with the 500 and he has no problems. I did by the way
put a Darkmotor metal gear on and away it went. I was using the latest
tm8 motor with my 7020 and had problems, then went for the Darkmotor
and had no problems since. I actually swap recievers now and again from
a tm8 1500ci and a Eagle and back to the 7020 and they all use the same
settings on the motor apart from one. ( 19e ) After using the this motor
i swear by them now and reckon they are one or even the best on the
markek for diseq.

Fezzy
 

notanotherone

VIP Member
VIP Member
Joined
Oct 4, 2005
Messages
2,400
Reaction score
49
Location
landofnevernever
Hi Guys

I keep reading about folk having motor problems with the db 500s. I set up
a rig for my m8 with the 500 and he has no problems. I did by the way
put a Darkmotor metal gear on and away it went. I was using the latest
tm8 motor with my 7020 and had problems, then went for the Darkmotor
and had no problems since. I actually swap recievers now and again from
a tm8 1500ci and a Eagle and back to the 7020 and they all use the same
settings on the motor apart from one. ( 19e ) After using the this motor
i swear by them now and reckon they are one or even the best on the
markek for diseq.

Fezzy

good you can come fix mine when i get my motor back :roflmao:
 
TEST
Top