Krytview box

Yenyaw

Inactive User
Joined
Nov 12, 2007
Messages
59
Reaction score
1
Can i replace me existing Cable Samsung 2110C STb with a kryview box and still get all cable channels as before or will i need to modify or use my existing card?
 

JonMMM

Elite Member
Joined
Jan 1, 2006
Messages
1,966
Reaction score
555
Can i replace me existing Cable Samsung 2110C STb with a kryview box and still get all cable channels as before or will i need to modify or use my existing card?

No card required, you will just need to load the software to the box
 

JonMMM

Elite Member
Joined
Jan 1, 2006
Messages
1,966
Reaction score
555
Its all available here, you just need a few more posts
 

stardotstar

Inactive User
Joined
May 1, 2008
Messages
29
Reaction score
0
Although you probably wont find a box with software already loaded (for legal reasons) many suppliers will offer the software as a free extra for you to load yourself.
 

Yenyaw

Inactive User
Joined
Nov 12, 2007
Messages
59
Reaction score
1
I might be getting one from unapit, will it be supplied with everything i need to hook it straight to my cable aerial?
 

davidh

<font color="RED">Administrator</font>
VIP Member
Joined
Aug 9, 2001
Messages
14,954
Reaction score
121
Location
LIVERPOOL
I might be getting one from unapit, will it be supplied with everything i need to hook it straight to my cable aerial?
ask tmc for one he is on this site
better support
 

Yenyaw

Inactive User
Joined
Nov 12, 2007
Messages
59
Reaction score
1
Where will i find him? how an i message him?
 
TEST
Top