• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Kryptview support

ronster

Inactive User
Joined
Jan 29, 2007
Messages
1,092
Likes
31
#1
Anyone know if these boxes are still being supported?

Still waiting on the promised update from the april fix:FRIGHT:
 

JimmyP

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 17, 2003
Messages
5,897
Likes
39
#2
Anyone know if these boxes are still being supported?

Still waiting on the promised update from the april fix:FRIGHT:
perhaps maybe a private message to tmc he might be able to help you with your problem
 

ronster

Inactive User
Joined
Jan 29, 2007
Messages
1,092
Likes
31
#4
No they didnt go down the firmware was out before the hit so 10/10 there but the firmware was released as a beta version with info of a full release soon. Still waiting
 

peterhiggs

Inactive User
Joined
Jul 9, 2006
Messages
234
Likes
0
#5
i have a kryptview box and it keeps losing its epg,i have software 6.0 on it,is it a problem will the software does anyone know,also i have lost men and motors and tcm on my box,is anyone wlse having the same problems
 

ronster

Inactive User
Joined
Jan 29, 2007
Messages
1,092
Likes
31
#6
Ive not lost any channels but have the same problem with the EPG as you, from reading around the forums this seems to be a common problem with this firmware.

Im sure the makers are aware of this problem and hopefully will be sorted in the next firmware update!!
 

mastichick

DW Member +
Joined
Nov 24, 2005
Messages
1,498
Likes
20
#9
Hi

Read on another forum that there is some testing going on regarding software and areas dont know when it would be available though but if boxes were to go down there would be support.
 

witchy

Banned for good!
Joined
Jul 20, 2005
Messages
18,282
Likes
293
#11
I've just ordered one of these from TMC for my daughter, looking forward to tinkering with it :)

Anyone got any good links with some decent pictures of the machine itself and the OSD?
 
Joined
Sep 30, 2009
Messages
2
Likes
0
#13
may help people who format the usb stick with the firmwire file on with a mac instead of file showing file 1 it shows file 2 just continue a normal click right then right again to load the dw800
 

nilrem

Member +
Joined
Mar 10, 2005
Messages
921
Likes
8
#14
may help people who format the usb stick with the firmwire file on with a mac instead of file showing file 1 it shows file 2 just continue a normal click right then right again to load the dw800
mate this thread is over a year old and its about the older kryptview A750 not the brand new dw800..u better start looking elsewhere to get your post count up