Help needed in setting net id for sammy 2100c

andyfuk

Inactive User
Joined
Jan 10, 2007
Messages
1,279
Reaction score
42
Location
East Midlands
Hi all.I live in the Pure nthell area and have came across a box which i believe is from c+w.Basically need help in setting net id.I read about funcard method but cant find a tut on it.Anyone give me a few pointers i will be very grateful.
Ive managed to get the ird and bk from the box.Tried shorting battery but box wont take an update and comes up with 0 channels.
 

dont do it it"ll hurt

VIP Member
VIP Member
Joined
Nov 16, 2006
Messages
8,304
Reaction score
1,121
Location
in a house
Hi all.I live in the Pure nthell area and have came across a box which i believe is from c+w.Basically need help in setting net id.I read about funcard method but cant find a tut on it.Anyone give me a few pointers i will be very grateful.
Ive managed to get the ird and bk from the box.Tried shorting battery but box wont take an update and comes up with 0 channels.
http://www.digitalworldz.co.uk/forums/index.php?resources/169/
and if stuck on 0 then would surgest batery fooked
 
Last edited by a moderator:

ice2004

Inactive User
Joined
Mar 6, 2006
Messages
4,606
Reaction score
56
Location
Glasgow
Hi all.I live in the Pure nthell area and have came across a box which i believe is from c+w.Basically need help in setting net id.I read about funcard method but cant find a tut on it.Anyone give me a few pointers i will be very grateful.
Ive managed to get the ird and bk from the box.Tried shorting battery but box wont take an update and comes up with 0 channels.

What type of box is it?

The reason you get no channels is because its on c&w platform and you need to manually set netid to your areas so it can download the NTL platform.
 

andyfuk

Inactive User
Joined
Jan 10, 2007
Messages
1,279
Reaction score
42
Location
East Midlands
Setting net id for sammy 2100c

I doubt it - it will just be down to not setting the netid as not on Langley firmware. Set netid and the box should take new firmware no probs.

The box is a sammy 2100c.Ive been told i need to set the net id but cant find a tut on it.Im in pure ntl and i think the box came from c+w.I have a pogo jtag and programmer and have the ird and bk.
Many thanks Andy.
 

edds

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 5, 2005
Messages
1,563
Reaction score
169
Email sent earlier with all relevant files attached Andy.
 

ice2004

Inactive User
Joined
Mar 6, 2006
Messages
4,606
Reaction score
56
Location
Glasgow
The box is a sammy 2100c.Ive been told i need to set the net id but cant find a tut on it.Im in pure ntl and i think the box came from c+w.I have a pogo jtag and programmer and have the ird and bk.
Many thanks Andy.

Your gonna need someone to help you i would imagine. You will need to type commands into OCD while holding the jtag so maybe get a family member to hold jtag in place while you type commans. If you need any help just PM me
 

andyfuk

Inactive User
Joined
Jan 10, 2007
Messages
1,279
Reaction score
42
Location
East Midlands
Your gonna need someone to help you i would imagine. You will need to type commands into OCD while holding the jtag so maybe get a family member to hold jtag in place while you type commans. If you need any help just PM me

Have found a golf tee works a treat in holding down my pogo.
 

Bally12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 27, 2005
Messages
8,527
Reaction score
721
Just use funcard method to set netid, I had this exact same problem when I got a sammy from ex c&w area and tried to use it in pure ntl area.
 
TEST
Top