guys any one know

mapman

VIP Member
VIP Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,561
Reaction score
104
just replaced 4xnrsa 16v 1000uf and pic has gone to hell bx is 4000dvb have reflowed and looked every where and cant see need another head for idear ,i know i will get it .
if you have any idear let me know ,for know will keep at it.
regards mapman
 

benny59

Premium Member
Premium Member
Joined
Nov 21, 2001
Messages
5,158
Reaction score
35
Location
northwest
just replaced 4xnrsa 16v 1000uf and pic has gone to hell bx is 4000dvb have reflowed and looked every where and cant see need another head for idear ,i know i will get it .
if you have any idear let me know ,for know will keep at it.
regards mapman


idea about what m8 ???????--if its a direct swop then you shouldnt have any problems--------------what are you replaceing them for in the 1st place ??
 

mapman

VIP Member
VIP Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,561
Reaction score
104
idea about what m8 ???????--if its a direct swop then you shouldnt have any problems--------------what are you replaceing them for in the 1st place ??

their was damaged replaced them and when put back on worked and pic went fuzzy and reset ,the box was ok it this might just bin it will try 2 more hours and then see if i have found the prob is iam looking but just cant see think i will take 5 mins and will prob see it lol
 

benny59

Premium Member
Premium Member
Joined
Nov 21, 2001
Messages
5,158
Reaction score
35
Location
northwest
their was damaged replaced them and when put back on worked and pic went fuzzy and reset ,the box was ok it this might just bin it will try 2 more hours and then see if i have found the prob is iam looking but just cant see think i will take 5 mins and will prob see it lol


have you put them on the correct way m8 ????
 

mapman

VIP Member
VIP Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,561
Reaction score
104
have you put them on the correct way m8 ????

yes m80 have tested can is fooked need to replace ,am going to do sunday.

m80 see the max232 lead is this the same as rst232 lead from maplin
 

mapman

VIP Member
VIP Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,561
Reaction score
104
yes m80 have tested can is fooked need to replace ,am going to do sunday.

m80 see the max232 lead is this the same as rst232 lead from maplin

got the reply needs to be max 232 lol
 

mapman

VIP Member
VIP Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,561
Reaction score
104
all fixed now thank fook
 
TEST
Top