Continuously resetting box after flash....Log inside post

pj.77

Inactive User
Joined
Jul 28, 2005
Messages
46
Reaction score
0
I have a Sagem 1x box which after flashing (with several images) continuously resets after displaying "Lade"

At a loss as to what the fault is and I am considering binning this one, however if anyone has any ideas heres the bootlog that it generates:

Wdebug: DDF: Calibrating delay loop... debug: DDF: 66.76 BogoMIPS
debug: BMon V1.2 mID 03
debug: feID 00 enxID 03
debug: fpID 52 dsID 01-f0.7b.8a.07.00.00-ea
debug: HWrev 61 FPrev 0.23
debug: B/Ex/Fl(MB) 32/00/08
WATCHDOG reset enabled
dbox2:root> debug:
BOOTP/TFTP bootstrap loader (v0.3)
debug:
debug: Transmitting BOOTP request via broadcast
debug: Given up BOOTP/TFTP boot
boot net failed

Flash-FS bootstrap loader (v1.5)

Found Flash-FS superblock version 3.1
Found file /root/platform/sagem-dbox2/kernel/os in Flash-FS
debug: Got Block #0040

will verify ELF image, start= 0x800000, size= 160940
verify sig: 263
Branching to 0x40000


U-Boot 1.1.2 (Tuxbox) (Nov 4 2005 - 20:20:20)

CPU: PPC823ZTnnB2 at 66.65536 MHz: 2 kB I-Cache 1 kB D-Cache
Board: DBOX2, Sagem, BMon V1.2
Watchdog enabled
I2C: ready
DRAM: 32 MB
FLASH: 8 MB
Scanning JFFS2 FS: ... done.
FB: ready

debug: DDF: Calibrating delay loop... debug: DDF: 66.76 BogoMIPS
debug: WATCHDOG RESET
debug: BMon V1.2 mID 03
debug: feID 00 enxID 03
debug: fpID 52 dsID 01-f0.7b.8a.07.00.00-ea
debug: HWrev 61 FPrev 0.23
debug: B/Ex/Fl(MB) 32/00/08
WATCHDOG reset enabled
dbox2:root> debug:
BOOTP/TFTP bootstrap loader (v0.3)
debug:
debug: Transmitting BOOTP request via broadcast
debug: Given up BOOTP/TFTP boot
boot net failed

Flash-FS bootstrap loader (v1.5)

Found Flash-FS superblock version 3.1
Found file /root/platform/sagem-dbox2/kernel/os in Flash-FS
debug: Got Block #0040

will verify ELF image, start= 0x800000, size= 160940
verify sig: 263
Branching to 0x40000


U-Boot 1.1.2 (Tuxbox) (Nov 4 2005 - 20:20:20)

CPU: PPC823ZTnnB2 at 66.65536 MHz: 2 kB I-Cache 1 kB D-Cache
Board: DBOX2, Sagem, BMon V1.2
Watchdog enabled
I2C: ready
DRAM: 32 MB
FLASH: 8 MB
Scanning JFFS2 FS: ... done.
FB: ready

Thanks for any help: maggie :
 

pj.77

Inactive User
Joined
Jul 28, 2005
Messages
46
Reaction score
0
Anyone any ideas . ....It now doesnt want to flash an image on the box using ifa . It keeps resetting without flashing across. Is this looking like a motherboard problem?
 

Stewie

Inactive User
Joined
Jul 9, 2005
Messages
111
Reaction score
1
I've heard of this before and it was a motherboard problem in the end. When did the problem start, have you ever had the box working?
 

pj.77

Inactive User
Joined
Jul 28, 2005
Messages
46
Reaction score
0
thanks for the reply . It arrived in debug mode as usual . Flashed it with sportster . then it started . Ive actually had it working for about half an hour but the problem came back. Strange
 

Stewie

Inactive User
Joined
Jul 9, 2005
Messages
111
Reaction score
1
In that case I'd contact the person you got it from as it sounds like it's definitely faulty. If you brought it as working they should replace it if they have others, or give a refund. If you brought it as faulty your best bet is to sell it on again as faulty, loads of people buy faulty boxes as the tuner, lcd display and power supply are probably fine and these can be used as spares.
 

krazylegz

DW Regular
Joined
Oct 9, 2005
Messages
5,521
Reaction score
34
Location
teletubbie land
post the bootlog mate and mgb or liam might have a look at it.
insert only the null modem cable.load dbox bootmanager untick evrything so only only COM-Port is ticked and set to 9600 then press start and post what it says in the com window
 

pj.77

Inactive User
Joined
Jul 28, 2005
Messages
46
Reaction score
0
the boot log is in the post . You will see it only reaches the part

Scanning JFFS2 FS: ... done.
FB: ready

Then restarts

Thanks again all
 

McScruff

Inactive User
Joined
Nov 28, 2005
Messages
55
Reaction score
0
i dont know what this is worth, but i have had my box an age, and recently mine has started doing this (after i have been playing with images, and usually from switching from enigma to neutrino with the method of ftping the image to the box and updating that way.

the way i got past it is set up the older ifa (hate the newer one, my preference) then when i powwer box up the image that is faulty will boot and restart , on the restart it will flash (but it seems to take an age on my nokia tho, like 15 mins!!!!!)
 
TEST
Top