Zgemma time issue

clivesgo

New Member
Joined
Apr 1, 2018
Messages
7
Likes
0
#1
Hi all I have a Zgemma star H2 with open atv with a vm skin , the time display on the box only changes when I change channel any ideas why this is . Many thanks Clive.
 

clivesgo

New Member
Joined
Apr 1, 2018
Messages
7
Likes
0
#2
Hi all , I changed the skin back to metrixHD and low and behold the clock is now working again . Does anybody know where I can get a VM skin that allows the clock display on box to work. Many thanks Clivesgo.
 

dar1437

Worldz Biggest Oddball
VIP Member
Joined
Dec 10, 2009
Messages
2,266
Likes
270
#3
When you're on the VM skin, go into menu/ setup/ system/ time settings and see if there's anything you can change in there. :)
 

dar1437

Worldz Biggest Oddball
VIP Member
Joined
Dec 10, 2009
Messages
2,266
Likes
270
#4
Or if you have a plugin called permanentclock?? Have a look in its menu's/settings.
 

clivesgo

New Member
Joined
Apr 1, 2018
Messages
7
Likes
0
#5
Hi , thanks for reply , I checked the settings in vm and they are the same as MetrixHD skin , also I looked at the plugin permantclock and it seems it puts the time display on the TV.
 

dar1437

Worldz Biggest Oddball
VIP Member
Joined
Dec 10, 2009
Messages
2,266
Likes
270
#6
Hi , thanks for reply , I checked the settings in vm and they are the same as MetrixHD skin , also I looked at the plugin permantclock and it seems it puts the time display on the TV.
Try removing the plugin. (Then reboot box)
 
TEST
Top