• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

V+ Box Can they be done

pmoore31

DW Member ++
Joined
Jun 2, 2005
Messages
2,037
Likes
26
#1
Hi All

Managed to get hold of a Scientific Atlanta V+ Box. Brand New.

Unlooped the card and it has a blank IRD.. but has a BK number

ANyone done one of these or can anyone help please

thanks :)
 

jumpinjo

Inactive User
Joined
Nov 12, 2004
Messages
1,040
Likes
14
#2
usually ird 00 00 00 00 means fake bk which beging 6d

convert nagra serial number from sticker on bottom of stb and you will get ird and can try progging card with bk you got
 

pmoore31

DW Member ++
Joined
Jun 2, 2005
Messages
2,037
Likes
26
#3
usually ird 00 00 00 00 means fake bk which beging 6d

convert nagra serial number from sticker on bottom of stb and you will get ird and can try progging card with bk you got
cheers m8. Does talkback need doing on this box?. Is there a tut anywhere? cheers
 

Bally12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 27, 2005
Messages
8,297
Likes
139
#5
oooh lucky bugger, I wouldnt mind one of thse just for FTA for now but im not sure if the recording will work without a card.
 

wino

Inactive User
Joined
Jun 30, 2005
Messages
465
Likes
14
#7
recording works if u program a card with the right ird and a fake boxkey so does ondemand for a while as well
 

pmoore31

DW Member ++
Joined
Jun 2, 2005
Messages
2,037
Likes
26
#8
Thanks all . I have the ird and BK but think I will leave it until there is a tut about.. Only really know how to do the fun cards .. since the big crash.. lol looks good collecting dust :(
 

davidh

<font color="RED">Administrator</font>
VIP Member
Joined
Aug 9, 2001
Messages
14,954
Likes
119
#9
Thanks all . I have the ird and BK but think I will leave it until there is a tut about.. Only really know how to do the fun cards .. since the big crash.. lol looks good collecting dust :(
is this any good not mine but it was posted on here a while ago
 

pmoore31

DW Member ++
Joined
Jun 2, 2005
Messages
2,037
Likes
26
#11
Hi m8 you can use the fun card on sa8300
No M8 funcards do not work.

I managed to get Ird and BK written to a rom 11 image that works on my sammy 100% but I can't get anything above the free channels on this box???

Does a rom 11 card need programing differently for this box?

Any help would be much appreciated:)
 

davidh

<font color="RED">Administrator</font>
VIP Member
Joined
Aug 9, 2001
Messages
14,954
Likes
119
#12
No M8 funcards do not work.

I managed to get Ird and BK written to a rom 11 image that works on my sammy 100% but I can't get anything above the free channels on this box???

Does a rom 11 card need programing differently for this box?

Any help would be much appreciated:)
what cc r u
t/w c/w pure

and what make u so sure the bk isnt a fake bk???

was the box turned off
 
Joined
Dec 29, 2006
Messages
0
Likes
0
#13
No M8 funcards do not work.

I managed to get Ird and BK written to a rom 11 image that works on my sammy 100% but I can't get anything above the free channels on this box???

Does a rom 11 card need programing differently for this box?

Any help would be much appreciated:)
Fun cards do work m8 ive got mine running on one as we speak
 

pmoore31

DW Member ++
Joined
Jun 2, 2005
Messages
2,037
Likes
26
#14
what cc r u
t/w c/w pure

and what make u so sure the bk isnt a fake bk???

was the box turned off
ex c&w m8. Just assumed it wan't fake..lol think the engineer said the box was faulty and didn't return it... lol

So do you think my bk is wrong?
 

davidh

<font color="RED">Administrator</font>
VIP Member
Joined
Aug 9, 2001
Messages
14,954
Likes
119
#15
ex c&w m8. Just assumed it wan't fake..lol think the engineer said the box was faulty and didn't return it... lol

So do you think my bk is wrong?
possible m8 how did u get the ird??

can u go into the engineers menu
what does it say on the card page??
 

pmoore31

DW Member ++
Joined
Jun 2, 2005
Messages
2,037
Likes
26
#16
possible m8 how did u get the ird??

can u go into the engineers menu
what does it say on the card page??
i got the ird from hexing the nagra s/n on bottom of box... is that not correct?

How do you get into engineers menu m8?
 

davidh

<font color="RED">Administrator</font>
VIP Member
Joined
Aug 9, 2001
Messages
14,954
Likes
119
#17
i got the ird from hexing the nagra s/n on bottom of box... is that not correct?
yes does it start 3E ** ** ** ??


pmoore31 said:
How do you get into engineers menu m8?
hold the up and down buttons in and power up keep hold of the buttons should come up with DIAG
 

pmoore31

DW Member ++
Joined
Jun 2, 2005
Messages
2,037
Likes
26
#18
engineers menu says:- card status never been paired then

says no t stream

credit limit is £30.16

Feq and net id are correct

So it looks like the card is duff ....