Using IPTV to replace missing chans on UK Sat

monkeyMan3

DW Member +
Joined
Sep 22, 2010
Messages
231
Reaction score
84
Hi

Any of you guys good with writing e2 plugins, I've managed to merge the channels that no longer clear on 0960/0963 with those from IPTV, what I plan is to produce an app to automate channel updates (which I can keep uploading as they change) and allow for the username and pass to be inputed as a variable (as this determines the users logon to the IPTV panel).

If anyone can help with this or point me in the right direction I would be more than grateful.
 

GG1

Inactive User
Joined
Nov 21, 2018
Messages
5
Reaction score
0
I am also interested in something like this, would make life so much easier. Hopefully this post can be brought to life by someone in the know.
 

lescantle

DW Regular
Joined
Mar 18, 2015
Messages
689
Reaction score
264
Better of using an existing plugin and modifying that as a lot of the base work will have been done.Suls plugin already does what you are asking for iptv.
 

rowl3y

DW Member
Joined
Mar 14, 2006
Messages
88
Reaction score
29
Yes I have done this all ready with my own plugin ..
 

melttc

DW Regular
Joined
Oct 12, 2005
Messages
2,712
Reaction score
106
have you uploaded into the download section for members or is this just for yourself mate? I think it would be useful for all members
 

rowl3y

DW Member
Joined
Mar 14, 2006
Messages
88
Reaction score
29
I can have a look at rebuilding it for member to there own information in ..

But this plugin work buy

Adding the box to my cs & iptv server ..
then getting iptv channel list and running a replace script

But I dont know if it work anymore cus after looking abm makes the sky channels with out showing the missing channels ...

So i cart find the channel to replace

But here is some of the script I did


Code:
You don't have permission to view the code content. Log in or register now.
 

GG1

Inactive User
Joined
Nov 21, 2018
Messages
5
Reaction score
0
New to all this stuff guys!

All code and stuff like that is going over my head, was looking for an easy solution, but thank you for your comments anyway, appreciate it!
 

GG1

Inactive User
Joined
Nov 21, 2018
Messages
5
Reaction score
0
Better of using an existing plugin and modifying that as a lot of the base work will have been done.Suls plugin already does what you are asking for iptv.
Hello thank you fro your answer I know suls and have used it, but it generates is own bouquets. I was lookinf for something that combined FTA channels and IPTV, so they gave you the same look as cccam before the channels went dark.
 

GG1

Inactive User
Joined
Nov 21, 2018
Messages
5
Reaction score
0
Use openwebif and create your own bouquets
Thank you I have used openwebif briefly during my whooshbuild install. Is this an easy process to do, sounds time consuming? Also if I do choose this option will the channels remain or will they disappear after an update of auto bouquets
 

JonMMM

DW Regular +
Joined
Jan 1, 2006
Messages
1,858
Reaction score
496
I use Dreambox Edit and create a new bouquet from different sources (it has about 40 of my favourite channels) I then share this to Kodi boxes around the house.
 
TEST
Top