TM800 Full UK Bouquets

reni

DW Member +
Joined
Nov 28, 2005
Messages
256
Reaction score
30
Location
Earth
anyone got a working set of uk buckets ???
tried editing some with dreamedit but its loading half the names etc
 

betas

Member ++
Joined
May 19, 2009
Messages
168
Reaction score
12
Can't even download the bouquets from dreamedit so cant delete unwanted channels etc. Went into parental controls and box crashed so stilly very beta'ish, even though it is a year late :(
 

witchy

Banned for good!
Joined
Jul 20, 2005
Messages
18,282
Reaction score
332
Why not download the VU+ duo channel lists from the Download server?

That's one of the best channel lists I've ever seen, it's superb for British TV.
 

Rat

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 29, 2001
Messages
41,825
Reaction score
12,520
would you like to explain how to do this witchy for the newer sat users lol
 

witchy

Banned for good!
Joined
Jul 20, 2005
Messages
18,282
Reaction score
332
Press Blue twice, select CHANNELS.MOTORIZED and select VU+ Support at the bottom.
 

VectorZ

VIP Member
VIP Member
Premium Member
Joined
Aug 18, 2005
Messages
2,555
Reaction score
1,779
I'm slowly building up full Sky UK HD through DreamBoxEdit but will be a while yet as not got lot of time to spend and I'm still getting used to Enigma images myself. Will load it up when done though if it's any use to anyone. Wish I could get bouquet wizard going as it's great but even on Sat Enig2 settings it's bombing out complaining about no cables file, duh
 

betas

Member ++
Joined
May 19, 2009
Messages
168
Reaction score
12
Why not download the VU+ duo channel lists from the Download server?

That's one of the best channel lists I've ever seen, it's superb for British TV.

Contains alot of unwanted channels :(
I like mine pruned so I only see what channels I want, not all the junk inbetween :p
Pity we cant hide services atm like on the tm5/600 or else I would be the first to download the list!

Edit: Just realised on howto download the channel list: From the options->profiles where you type in your box ip, username, password etc, hit "new enigma2 settings" on the bottom then save. You can now download the bouquets from the box and edit.
Thing is, I have just send an enigma 1 channel list to the box and now it crashes on the menu :(
 
Last edited:

sinky50

Inactive User
Joined
Jan 22, 2006
Messages
267
Reaction score
1
Sent services and bouquets to box TM500HD but dreamedit fails to reload box can this be done on box?

Thanks in advance sinky
 

Rat

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 29, 2001
Messages
41,825
Reaction score
12,520
menu
stanby/restart
restart
 

betas

Member ++
Joined
May 19, 2009
Messages
168
Reaction score
12
menu
stanby/restart
restart

It only shows the favourites, not the full channel list. Also, when you enter the favourites bouquet, it just shows up with question marks and says "transponder not ready" so wont load the channel. The vu+ channel list works fine but even after editing and sending to the box, it doesnt like to use my edits. Tried deleting channels from the box but cant find that (unlike tm5/600 which is MUCH more user-friendly in the channel management).
 

Rat

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 29, 2001
Messages
41,825
Reaction score
12,520
after reboot press OK then Blue to show bouquets :)

I just read all your post lol digi has posted the 500/600 bouquets work on the 800 make sure you click enigma2 ill see if I can find the post
 
Last edited:

digidude

Sheep worrier.
VIP Member
Joined
Aug 8, 2001
Messages
24,720
Reaction score
3,608
Location
The edge.
download a list from the plugin panel, using the remote, delete the ones you dont want (delete entire satellite, press OK, green, highlight satellite, press menu, delete)

then download from receiver using dreamboxedit, edit away, and send back using dreamboxedit

you have to download a list first, and then download it to PC, or when you send it back itll screw your channels up
 
TEST
Top