Stoke on Trent Sky Movies 5-10 gone off + ----->

stellarocksme

DW Regular
Joined
Jun 6, 2005
Messages
1,139
Reaction score
60
Location
on here
Guy's,
Anybody else lost Sky Movies 5 to 10 / Front Row 10 to 20, 36 to 50 mine gone off today sometime. Checked with my mate half mile down the road his gone off too : shocked2

Don't think it VOD cause sky Movies is'nt going to VOD :) . I've updated to [40803] [IMAGE] Cryo Sportster Pro 1.02 Ultra 1.4b (latest) still no joy, my mate running older image with the same results.

Thanks for any advice........Gav, Liam, JIMMYQ you there (lol)...........:)

:Cheers:

****EDIT**** Sorry still getting EPG on missing channels.
****EDIT**** "Error channel not available" Is the message im getting.
 
Last edited:

finepix

Inactive User
Joined
May 23, 2005
Messages
1
Reaction score
0
yep.sky movies 5-9 and sky sports 2 has gone off.
i have rung around and it has happened else where!:FRIGHT:
im on ex cw n t hell
lancashire.

whats afoot?


sorry, just relised that this is my first post:)(been a member for a while!)
thanks
 
Last edited:

gav12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2005
Messages
5,309
Reaction score
114
Location
Italy
stellarocksme said:
No [email protected] can't try scanning cause my lady watching some [email protected] on the dbox hopefully Gav, Liam or someone else may spread some light on whats going on.


the best thing is do a scan with fast scan off when you can m8
as thats the only way to get them back m8



cheers
 

gav12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2005
Messages
5,309
Reaction score
114
Location
Italy
stellarocksme said:
Ok mate but whats happened ? Transponder moved ? thanks for the info Gav


well from time to time ccs change channels to different places thats when you need to do a scan thats all


cheers
 

stellarocksme

DW Regular
Joined
Jun 6, 2005
Messages
1,139
Reaction score
60
Location
on here
Done a scan sorted Sky Movies but my scan did'nt find any Front Row has anyone sorted out Front Row.

Thanks
 

drothwell

Inactive User
Joined
Nov 30, 2005
Messages
36
Reaction score
0
Hi all

Smae thing happened to me with ntl manchester, lost sky movies 5 onwards plus front row.

Did a scan with "cableuk" and did not get them back using the lastest sportster.

Luckly I was sorting out a dbox for a mate - it still had old sportster 1.7 installed - I tried a sacn with that using bruteforce and hey presto got all my channels back. So I saved the services.xml and copied it onto my box

All back to normal
 

gjs0

Inactive User
Joined
Nov 8, 2005
Messages
388
Reaction score
238
Hi

If your scan for the manchester area picked up all the new channels as well can you actually upload to the "download section" so that other people can share your services file

TIA
 

drothwell

Inactive User
Joined
Nov 30, 2005
Messages
36
Reaction score
0
Somebody has actually beaten me to that - There is a manchester sevices file from yesterday in the download section!

Laters
 

stellarocksme

DW Regular
Joined
Jun 6, 2005
Messages
1,139
Reaction score
60
Location
on here
I'l have a go at fixing the stoke services.xml when i get home, till then if anybody else gets there first let us know.

Cheers ppl !
 

stellarocksme

DW Regular
Joined
Jun 6, 2005
Messages
1,139
Reaction score
60
Location
on here
Guys, just re-flashed with de jeeys sportster and doing a scan if i get my channels back ill post the services.xml A.S.A.P.

Gav if your looking mate, i'm scanning as you explaned in the PM (LEAVE CURRENT) you sent me cheers.

:Cheers:

I'll let you know !!!
 

stellarocksme

DW Regular
Joined
Jun 6, 2005
Messages
1,139
Reaction score
60
Location
on here
Enclosed my scan results, on the new scan Spy Movies Works but no Front Row : shocked2 . On the old scan F/R Channels 10-20 +36-50 have stopped + Sky Movies 5 to 10 but still get EPG.
 
Last edited:

gav12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2005
Messages
5,309
Reaction score
114
Location
Italy
stellarocksme said:
Enclosed my scan results, on the new scan Spy Movies Works but no Front Row : shocked2 . On the old scan F/R Channels 10-20 +36-50 have stopped but still get EPG.


stellarocksme try this i dont know if it helps but let me know please m8


been doing some editing because i was bored lol

cheers
 
Last edited:

gav12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2005
Messages
5,309
Reaction score
114
Location
Italy
stellarocksme said:
Stoke on Trent m8 cheers for all you effort !

Works a treat !!!!

Many many thanks !!!


your welcome m8 metapad is a great little tool m8

glad your happy with it

cheers m8
 
TEST
Top