rom10 problems

jc123456

Inactive User
Joined
Jul 26, 2005
Messages
47
Reaction score
0
Hello there, I am having a problem setting my titanium card to work, I have the correct ird and bk tried both rom10 a16 and a39 images only getting terristerial channels , set IRD backwards on nagra.
I am using inf unlimited prog, Di-4000 in west london telepest , tried progg a tit2 card same results.

Any pointers thanks
 

maggooo

Premium Member
Premium Member
Joined
May 4, 2005
Messages
161
Reaction score
0
jc123456 said:
Hello there, I am having a problem setting my titanium card to work, I have the correct ird and bk tried both rom10 a16 and a39 images only getting terristerial channels , set IRD backwards on nagra.
I am using inf unlimited prog, Di-4000 in west london telepest , tried progg a tit2 card same results.

Any pointers thanks


When u r entering ird backwards

ird eg... 12 34 56 78

Backwards is ird 78 56 34 12

NOT 87 65 43 21

which way have u done it?
 

jc123456

Inactive User
Joined
Jul 26, 2005
Messages
47
Reaction score
0
I have typed the ird backwards ie 12 34 56 78 has been entered as 78 56 34 12

is it possible that the card is duff can I use the rom11 image on the same card?
 

jc123456

Inactive User
Joined
Jul 26, 2005
Messages
47
Reaction score
0
checked dates using nagra date expiry date set to 10/12/2090
 

logic_187

DW Regular
Joined
May 7, 2005
Messages
2,145
Reaction score
25
Location
Urban Ghetto
@Jc123456

how long do you wait for your update on the tit1?it can take some time.

also are you using the new Tit1 fix file?
 

jc123456

Inactive User
Joined
Jul 26, 2005
Messages
47
Reaction score
0
screen now gone black due to teleport, any ideas how to remove anti update mode, my software on 4000 is cr1, it is a NTL box in TW area, there is no anti update mode cable that i could see inside or under the board?
 
TEST
Top