Nexus T911 - Too many consecutive resets

dibberly

Inactive User
Joined
Apr 25, 2005
Messages
47
Reaction score
0
I am new to all this glitching stuff but i am using the multiprovider multirom release ver 1 script. I have done alot of reading on forums and most of my questions have been answered hence the lack of posts, but just stuck with this one:

I have done a few rom 11 cards but the last 2 have come up with this:

Now we will try Packet 1, 16F4 delay, our VCC is about 35 and our Glitch Type was 08
+++++++-+-+-++++--+++++-++++-+++++-+++--++++++---+++-+-+-+++++++--+++++++++--+++-+++-++-++-+-++++---!+-+++-+-++++++++-++++-+-+++-++!!!!
Too many consecutive resetsYou may need to adjust your glitcher and/or script settings
Script will now exit - have a nice day
script failed

I have a modded nexus t911 and my settings are pins 2 & 5 set to on and the rest is set to off

Its strange how some cards go through and others dont??

Do i need another script?

Or what can the prob be?
 

Donnie Darko

Inactive User
Joined
Jul 6, 2005
Messages
5,361
Reaction score
45
Location
In the bookies
dibberly said:
I am new to all this glitching stuff but i am using the multiprovider multirom release ver 1 script. I have done alot of reading on forums and most of my questions have been answered hence the lack of posts, but just stuck with this one:

I have done a few rom 11 cards but the last 2 have come up with this:

Now we will try Packet 1, 16F4 delay, our VCC is about 35 and our Glitch Type was 08
+++++++-+-+-++++--+++++-++++-+++++-+++--++++++---+++-+-+-+++++++--+++++++++--+++-+++-++-++-+-++++---!+-+++-+-++++++++-++++-+-+++-++!!!!
Too many consecutive resetsYou may need to adjust your glitcher and/or script settings
Script will now exit - have a nice day
script failed

I have a modded nexus t911 and my settings are pins 2 & 5 set to on and the rest is set to off

Its strange how some cards go through and others dont??

Do i need another script?

Or what can the prob be?


In parameters within winex have you got 't911 modded'selected.
 

dibberly

Inactive User
Joined
Apr 25, 2005
Messages
47
Reaction score
0
yes already selected......got the new ini file which gave me the modded t911 option

Thanks for the suggestion
 

ramraider

Inactive User
Joined
Jun 1, 2005
Messages
1,796
Reaction score
14
if your nexus is the orange 1 try settings 2 and 6 mate works for me :Cheers:
 

dibberly

Inactive User
Joined
Apr 25, 2005
Messages
47
Reaction score
0
yep its the orange one

will try it tomorrow & let you know

thanx
 

dibberly

Inactive User
Joined
Apr 25, 2005
Messages
47
Reaction score
0
ramraider said:
if your nexus is the orange 1 try settings 2 and 6 mate works for me :Cheers:


still no joy....same error

thanks for the idea
 
TEST
Top