Jtag Help

khan888

Inactive User
Joined
Mar 25, 2005
Messages
369
Reaction score
131
Location
Nottingham
Hello,

I'm trying to Jtag a sammy,i had a jtag 20pin connecter and i cut the end off and soldered all the wires to the box but when I start up ocd i get a internal 43 error come up,have i soldered it wrong?

Thanks.
 
Last edited:

cob_ob

Banned
Joined
Mar 16, 2005
Messages
1,673
Reaction score
4
khan888 said:
Hello,

I'm trying to Jtag a sammy,i had a jtag 20pin connecter and i cut the end off and soldered all the wires to the box but when I start up ocd i get a internal 43 error come up,have i soldered it wrong?

Thanks.
yes you are not soldered correctly or the wires aes the wrong way around most probabkl the first
 

khan888

Inactive User
Joined
Mar 25, 2005
Messages
369
Reaction score
131
Location
Nottingham
I re-soldered and the double checked all connections was soldered in the right place but still get internal error 43.Any ideas
 

fatblerk

Inactive User
Joined
Mar 29, 2005
Messages
1,429
Reaction score
2
khan888 said:
I re-soldered and the double checked all connections was soldered in the right place but still get internal error 43.Any ideas

Have you booted the box into the engineers menu before opening the Jtag application?
 

khan888

Inactive User
Joined
Mar 25, 2005
Messages
369
Reaction score
131
Location
Nottingham
when ld20 came up on the box i held the down button till it booted up.
 

Exclusive

DW Regular
Joined
Oct 16, 2003
Messages
7,346
Reaction score
39
check your com port, and cable

internal error normal happens when the jtag and comp are not connected properly
 

Exclusive

DW Regular
Joined
Oct 16, 2003
Messages
7,346
Reaction score
39
down button is only 4 5 secs or when you see nav loadin
 

Satch

DW Member ++
Joined
Mar 6, 2005
Messages
1,914
Reaction score
24
Hi All,

Are Pin 8 & 15 connected together? If not then that is the Problem I Think.

i had a jtag 20pin connecter and i cut the end off

I thought the solder type Jtag was cheaper? LoL
 

ptforky1

New Member ++
Joined
Oct 28, 2005
Messages
54
Reaction score
0
dont know if you sorted yet m8 but i had same prob. in end i found that parallel port wont work on ECP or anything like just straight forward settings
 

edcase

Inactive User
Joined
May 2, 2005
Messages
1,161
Reaction score
18
As satch said - the internal error 43 is normally because pins 8 + 15 arnt connected to each other.

edcase
 
TEST
Top