Is there such a thing as......

mickmc68

Premium Member
Joined
Aug 29, 2005
Messages
498
Reaction score
82
Location
belfast
hi mate mosc cards auto update as long as programmed correctly

mickmc
 

Dave Mckenzie

Inactive User
Joined
Jun 25, 2007
Messages
207
Reaction score
0
right, well mine is dead, was working this morning, have checked EVERYTHING, date, hex keys from extra cp, bk, ird the lot, and it just says im not authorised to use the services.

Im in pure using a pace 4001 with a MOSC
 

Teeny

Inactive User
Joined
May 12, 2005
Messages
3,544
Reaction score
93
mosc......are au cards........

is it a rom10 ??
 

davidh

<font color="RED">Administrator</font>
VIP Member
Joined
Aug 9, 2001
Messages
14,953
Reaction score
121
Location
LIVERPOOL
right, well mine is dead, was working this morning, have checked EVERYTHING, date, hex keys from extra cp, bk, ird the lot, and it just says im not authorised to use the services.

Im in pure using a pace 4001 with a MOSC
then the keys are wrong

turn the box off power at the wall
then turn it back on let it boot
put on sky sports leave it
it should update in max 5min
 

davidh

<font color="RED">Administrator</font>
VIP Member
Joined
Aug 9, 2001
Messages
14,953
Reaction score
121
Location
LIVERPOOL
well i aint getting the error any more just the black screen
remove ur ird and bk and rar the image up and post it here let me see
as soon as i download it i will delete it
 

irratic

Inactive User
Joined
Jul 26, 2005
Messages
1,363
Reaction score
5
are you getting freeview channels?? or has something happened to your feed?? how long has your mosc been running for??
 
TEST
Top