how to install IPTV on a dish receiver like dreambox

gozwin

Inactive User
Joined
Nov 1, 2016
Messages
10
Reaction score
1
If i want to install iptv on a dish receiver, do i need a seccond server?
And how do i install it next to cc cam?
 

Ferret

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Apr 13, 2007
Messages
12,684
Reaction score
6,665
Location
Yorkshire Born & Bred Leeds !
If i want to install iptv on a dish receiver, do i need a seccond server?
And how do i install it next to cc cam?
I think the best way to do it is to convert m3u files found all over the web into bouquets.

I do this by adding them to my usual channel list with the esetting+ channel editor. Really easy to use if a little time consuming.
 

gozwin

Inactive User
Joined
Nov 1, 2016
Messages
10
Reaction score
1
thanks,will do that...:banana:

but i was thinking like..... is it possible to ad some server as on a mag box.
 

Ferret

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Apr 13, 2007
Messages
12,684
Reaction score
6,665
Location
Yorkshire Born & Bred Leeds !
thanks,will do that...:banana:

but i was thinking like..... is it possible to ad some server as on a mag box.
Possibly but you never mentioned a mag box in your original question. Not something ive done so can not help with that.
 

madnlooney

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 4, 2005
Messages
4,811
Reaction score
182
Location
here and there
if IPTV provider uses a panel they can give you a telnet auto script to install new bouquet next to cccam

Sent from my XT1580 using Tapatalk
 

alimac

VIP Member
VIP Member
Joined
Feb 21, 2013
Messages
7,027
Reaction score
5,487
not what your looking for but i just load m3u list into m3uplayer quick easy way
 

fresh007bd

Inactive User
Joined
Nov 25, 2011
Messages
170
Reaction score
13
im new to iptv does anyone a tut on how to go about getting this on a dream. im not upto date yet with what mu3 is yet. Thanks
 

gazzang8

Inactive User
Joined
Feb 13, 2017
Messages
1
Reaction score
0
I'm having problems!! Every time I get a mu3 list it seem to go off within a day or so? Am I doing something wrong or is it just the sources I'm using?? Or do they just get blocked straight away??
 
Last edited:

madnlooney

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 4, 2005
Messages
4,811
Reaction score
182
Location
here and there
I'm having problems!! Every time I get a mu3 list it seem to go off within a day or so? Am I doing something wrong or is it just the sources I'm using?? Or do they just get blocked straight away??
if they are free lists then id say the stream source goes off

Sent from my XT1580 using Tapatalk
 
TEST
Top