grand theft auto 4 ?

phatnapper

Inactive User
Joined
Jan 30, 2008
Messages
174
Reaction score
0
Location
belfast
Hi guys does anyone know if i can play this original game on a modded 360, its just when i put it in it says console requires an update to play the game amd the flash on the drive is about 10 months old and i'm not paying someone another 60 quid to reflash.
 

mxwizard

Inactive User
Joined
Nov 28, 2004
Messages
1,541
Reaction score
25
Yes mate...ofcourse you can play an original game on a modded console and taking the update should make no difference to the mod as its the drive firmware thats modded and the game update will have nothing to do with the drive mate :)


:eek: you got charged £60 for the mod :eek: ...someone see you coming mate... thats a lot of dollar for a flash.
 
Last edited:

phatnapper

Inactive User
Joined
Jan 30, 2008
Messages
174
Reaction score
0
Location
belfast
reply

Yes mate...ofcourse you can play an original game on a modded console and taking the update should make no difference to the mod as its the drive firmware thats modded and the game update will have nothing to do with the drive mate :)


:eek: you got charged £60 for the mod :eek: ...someone see you coming mate... thats a lot of dollar for a flash.

Cheers mate you know how it is when you know nothing about them.
 

witchy

Banned for good!
Joined
Jul 20, 2005
Messages
18,282
Reaction score
334
LMAO!, £70 to flash a box!

I felt really guilty coz i hinted at my neighbour to buy me a bottle of Buckfast for modding his sons and that only cost £4.95

My normal price is a smile and a thank you.
 

madnlooney

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 4, 2005
Messages
4,845
Reaction score
198
Location
here and there
i guess that always the way, people with the knowledge will charge someone who knows little about it.
 

witchy

Banned for good!
Joined
Jul 20, 2005
Messages
18,282
Reaction score
334
I hope the trader wore a condom!
 

will65mcmanus

Inactive User
Joined
Jan 9, 2007
Messages
1,344
Reaction score
28
are you on about £70 for a hitachi 79 because that the going rate down my way thaat does include the chip of course
 
TEST
Top