Docsis 3 ????

name750

Inactive User
Joined
Mar 30, 2005
Messages
843
Reaction score
0
Just read this on site trying to find out for sure what docsis i am on.
Is it b*ll*ocks.
I've only heared of docsis 2 as the highest and thought it was still far off.
Moving customers to a 10Mb Broadband service is part of a wider progression towards services with even higher speed and greater bandwidth. ntl’s fibre-rich network means that broadband speeds of between 30Mb and 50Mb are possible through DOCSIS 3.0 (cable) or ADSL 2+ (copper). ntl has the flexibility in its dual local network to offer this type of connection in the future.
http://www.ntl.com/mediacentre/press/display.asp?id=797
 

Console Master

Inactive User
Joined
Aug 7, 2005
Messages
95
Reaction score
0
Location
Lester
Last edited:

name750

Inactive User
Joined
Mar 30, 2005
Messages
843
Reaction score
0
Any way.
Is there an absolute answer to find out my exact docsis?
It's crazy.Someone just a few miles down the road to me who is on ntl is excw.
I thought i was pure ntl but am not that sure now.
i see the ambit 120 are dual euro and docsis.
I'm trying all i can to get theses surfboards going.
I want to see a dosis map?????
Ah i'm gonna put that in google.
cheers............
 

name750

Inactive User
Joined
Mar 30, 2005
Messages
843
Reaction score
0
rainham in essex
Sorry i should have said.
If i get a knock on the door after this by blokes in ntl coats!!
I'll know they were watching
 

Console Master

Inactive User
Joined
Aug 7, 2005
Messages
95
Reaction score
0
Location
Lester
EX CWC land i think AKA "Bromley, but Colchester is old NTL
"if u have DTV look here and you can tell from the channel numbers
 

name750

Inactive User
Joined
Mar 30, 2005
Messages
843
Reaction score
0
i got a stb if thats what you mean?
How do i tell by the numbers.
I always assumed i was pure ntl cos thats all i rember coming down the street.
Mind you have lived here for 18 years? of sh*t more like 20.
Man i'm getting old!!
 

name750

Inactive User
Joined
Mar 30, 2005
Messages
843
Reaction score
0
thank you mate.
Now i would have never found out that in a million days.
Probably cos im a bit stoopid!
Cheers
 

davidh

<font color="RED">Administrator</font>
VIP Member
Joined
Aug 9, 2001
Messages
14,954
Reaction score
121
Location
LIVERPOOL
name750 said:
thank you mate.
Now i would have never found out that in a million days.
Probably cos im a bit stoopid!
Cheers
there is a few ways
what box do u have
1000.2000.4000. samsung all xc/w
4010,4001 samsung true ntl
or look at ur net id
true ntl use 000001 etc
most start with 000
xc/w us 401**
 

name750

Inactive User
Joined
Mar 30, 2005
Messages
843
Reaction score
0
It never rains but it pours!!
I got all 888 on my stb box.
It's been like that for weeks.
I never watch it anyhow
I'm sure i'm bromley cos they follow the number from 1 being bbc 1 etc.
I'll ask my daughter tomorrow,just to check.
So i'm euro docsis? then.
I nevr knew that.
 
TEST
Top