Digitalb Hack now official

pinkhelmets

Inactive User
Joined
Aug 10, 2001
Messages
5,187
Reaction score
174
Location
essex colchester-ipswich
Cant post files but anyone with a new diablo v2.3 can open all digitalb channels with latest Underworld 109 firmware.
Also open on MIIplus smartcard.

Supposedly full conax hack so its going to get interesting. :Cheers:

edit- HD channels also clearing for those using diablo2.3 in a HD receiver.
_http://i30.tinypic.com/i3f7td.jpg
_http://i27.tinypic.com/25ps8cz.jpg
 
Last edited:

pinkhelmets

Inactive User
Joined
Aug 10, 2001
Messages
5,187
Reaction score
174
Location
essex colchester-ipswich
Nah, they'll be kept busy deleting posts for a while now.
The hack was reported 3 days ago on a polish site, but because theres been rumours of this in the background for months nobody took any notice anymore. Anyway the diablo firmware released today makes it mass release. 1west channels were also updated today, so 2 big conax packages on the 1 firmware now (along with the normal packages available too).
There is also talk that many other conax packages will fall because its a full hack. It also means its likely to last a long while.
 
Last edited:

STEMAC31

Inactive User
Joined
Oct 8, 2006
Messages
372
Reaction score
1
equipment needed

do i need to buy diablo cam and smartcard, and if so were from, as prem is going soon, will have to invest a little more. any help appreciated.
 

dave_c

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 18, 2005
Messages
2,528
Reaction score
143
Location
northamptonshire
as far as i know as long as u have the diablo v2.3 , and the underworld 1.09 firmware u will be ok , however u will also need to purchase a cas3 to be able to send the firmware to the cam
 

sakiblateef

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 14, 2004
Messages
3,169
Reaction score
305
Location
Notts
Here is the file if anyone needs it.

UnderWorld 1.09 by Arkana Team

What's New:

DigitAlb Package opened on Eutelsat W2 (16.0E) - NEW!!
Canal Digital Nordic opened on Thor 2/3 (0.8°W)


h**p://www.speedyshare.com/780620463.html


Admin and mods remove if not appropriate.
 

mojo247

Inactive User
Joined
Oct 27, 2007
Messages
661
Reaction score
7
Location
uk
good news on the sat front.

not come across any posts/threads about the hack on a***t.

:nopity:

emu possible?
i doubt a**** will allow a patch file with digitalalb on there website as they distribute the official cards.
 
Last edited:

mojo247

Inactive User
Joined
Oct 27, 2007
Messages
661
Reaction score
7
Location
uk
Just seen it posted in the diablo section.

correction

yes i have also seen it know. not sure if it will run but your guess is good as mine.
btw there is also the 1.09 file uploaded on there too.

:Clap:
 

witchy

Banned for good!
Joined
Jul 20, 2005
Messages
18,282
Reaction score
332
oooh nice, I'm off to search for an updated Dreambox emu :)
 

velvitjester69

Inactive User
Joined
Jul 22, 2007
Messages
836
Reaction score
6
what are the chances of technomate recievers being able to get Digitalalb in the future?
 

logic_187

DW Regular
Joined
May 7, 2005
Messages
2,145
Reaction score
25
Location
Urban Ghetto
Well i'm not too sure if these hacks will be available on softcams. theres been a fair few hacks that have slipped through the softcam domain and stayed exclusive to cards/cams.....
 

2tone

DW Member ++
Joined
Sep 1, 2005
Messages
1,329
Reaction score
12
saw a post a week or two ago saying that ( duolabs ) diablo cam had payed big money for the hack and this is part to do with them bringing out the 2.3 cam that is a 2.2 only with a cut down firmware thats why at the min you have to buy a new cam but talk of an update for ££££ if you have a 2.2 , could also be the same team that sold the hack that is behind then m11 card but going by what they said it would be a while before a softcam was going about but you never know
 
TEST
Top