6900 Combo 693 patch still not working

brocky

Inactive User
Joined
Jul 4, 2010
Messages
5
Reaction score
0
Hi,
I installed the Phantom Patch p693 6900 HD Latest patch, and the latest Softcam (from yesterday) but there are still many scrambed channels including
Animal Planet
Eurosport
Eurosport2
Cinemax

I have 2 dishes, 4 lnbs picking up 1 west, 13, 19 28 east

I have Digi A/U set to off.

It is about 2 months since i have updated Patches or Softcams and am only trying to get back the above channels today.

Any advice?

Thanks,
Dave
 

brocky

Inactive User
Joined
Jul 4, 2010
Messages
5
Reaction score
0
I have also loaded 696P Patch and no joy.

Which patch and softcam is anyone else running successfully for the channels mentioned.

Dave
 

viduka

Inactive User
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153
Reaction score
7
Location
Leeds
I have same problem with latest patch & softcam not clearing Digi on 1w on TM6900 non super.
 

dick b

Inactive User
Joined
Feb 27, 2010
Messages
401
Reaction score
57
Location
Barton-upon-Humber
I run a tm6800HD and found the latest patches will not clear digi even with latest softcam.so I"m using 688p and latest softcam for digi and 696p for bis on 13E and whats left of c/sat on 19E.this as said is for 6800 original but you may be able to try something similar.
 

brocky

Inactive User
Joined
Jul 4, 2010
Messages
5
Reaction score
0
Thanks to PhantOM for posting today a new patch for 6900HD (not Super)

Wow... we are able to see Cinemax fist time in a long time.

Keep up the good work!

Best Wishes,
Dave
 

viduka

Inactive User
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153
Reaction score
7
Location
Leeds
Yes,big thank you to Phantom for sorting this out. :Clap:
 
TEST
Top