What is this zink problem

pj.77

Inactive User
Joined
Jul 28, 2005
Messages
46
Reaction score
0
Hi Im pretty new to this so if its a stupid question please accept my appologies. Ive had a few faulty boxes recently and Gav and Liams images have come to my rescue for a couple of problems

Liams Image cured my waiting for time where no other image worked

Gavs image seems to have cured them vertical green lines but im still trying that box because the fault seems intermittant. I thought it also cured the dreaded tweeting noise but this seems to have just come back, So back to my question is this tweeting also known as zink . I changed the ucode but like another poster built in stays enabled on gavs image.

Thanks for the great images Guys:Cheers:
 

gav12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2005
Messages
5,309
Reaction score
114
Location
Italy
pj.77 said:
Hi Im pretty new to this so if its a stupid question please accept my appologies. Ive had a few faulty boxes recently and Gav and Liams images have come to my rescue for a couple of problems

Liams Image cured my waiting for time where no other image worked

Gavs image seems to have cured them vertical green lines but im still trying that box because the fault seems intermittant. I thought it also cured the dreaded tweeting noise but this seems to have just come back, So back to my question is this tweeting also known as zink . I changed the ucode but like another poster built in stays enabled on gavs image.

Thanks for the great images Guys:Cheers:
m8 you need to read this and it will be as smoth as a babys backside lol

look at my last post m8

http://www.world-of-digital.com/forums/showthread.php?t=59068
 

pj.77

Inactive User
Joined
Jul 28, 2005
Messages
46
Reaction score
0
thanks for your quick reply . I dont appear to have that zink problem.

Do you know if anyone has come up with a possible fix for the annoying tweeting sounds other than change the tuner. I dont want to do this unless I have to.

Thanks again gav for your great work
 

gav12345

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2005
Messages
5,309
Reaction score
114
Location
Italy
pj.77 said:
thanks for your quick reply . I dont appear to have that zink problem.

Do you know if anyone has come up with a possible fix for the annoying tweeting sounds other than change the tuner. I dont want to do this unless I have to.

Thanks again gav for your great work

your welcome m8

did you take the modem out of the dbox m8 fixes about 90 percent of problems m8
 

pj.77

Inactive User
Joined
Jul 28, 2005
Messages
46
Reaction score
0
yes , sorry forgot to mention that its a sagam 1x and a sagam 2x
 

mgb

Inactive User
Joined
May 9, 2005
Messages
3,939
Reaction score
29
Location
Bavaria
The tweeting noise can also be the result of a too weak signal.
 

pj.77

Inactive User
Joined
Jul 28, 2005
Messages
46
Reaction score
0
thanks I was thinking of getting one of these amps from argos . has anyone got rid of this tweeting with one of these.
 
TEST
Top