Tv headend cline/Nline Wetek openelec.

HitstarLegend

Inactive User
Joined
Jan 27, 2017
Messages
5
Reaction score
0
Hey all, my subscription ran out for live tv, so i have decided to set it up myself. I have set up my tvheadend and have all the free to air channels. I want to add the subscription channels. I have a wetek play, openelec, its an old model not enigma. I have done some research but am now stuck. I cant seem to access oscam. I have it installed on my box but i imagine i need to input the cline settings.
I have also read that Nline is much easier, as you can enter directly into the tvheadend config section.
Any and all advice accepted :)
 

Ferret

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Apr 13, 2007
Messages
12,680
Reaction score
6,652
Location
Yorkshire Born & Bred Leeds !
This will help you get started


You can then enter your line via oscams webinterface.

You can edit the oscam configs manually at

/storage/.kodi/userdata/addon_data/service.softcam.oscam/config
 
Last edited by a moderator:

miller1966

DW Member +
Joined
Jun 19, 2015
Messages
369
Reaction score
36
jaysus ferret that could have saved me a load of headaches, have to say a great little box for the price
 

JonMMM

DW Regular +
Joined
Jan 1, 2006
Messages
1,697
Reaction score
371
Nline is easier,

Tvheadend - configuration - CAs - Add

The Type is Code Word Client (newcamd)

enter your line details

Click Creat

Your done
 

HitstarLegend

Inactive User
Joined
Jan 27, 2017
Messages
5
Reaction score
0
N: ***************
***************
3 01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14
this is how my 24hr nline trial comes up. Can you help me to input into CA? which is which? Thanks

 
Last edited by a moderator:

JonMMM

DW Regular +
Joined
Jan 1, 2006
Messages
1,697
Reaction score
371
N

01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14
this is how my 24hr nline trial comes up. Can you help me to input into CA? which is which? Thanks

Client Name = "whatever you want to call it"
User name =
Password =
Hostname = s2.*************.xyz
Port = 17005
DES key = 01:02:03:04:05:06:07:08:09:10:11:12:13:14

leave the rest as their defaults


But you have also give the world your paid NLine
 

IANB

VIP Member
VIP Member
Joined
Feb 26, 2002
Messages
13,321
Reaction score
6,374
Location
somewhere cold
Please don't post or repost in quotes any live line details
Thankyou.
 

HitstarLegend

Inactive User
Joined
Jan 27, 2017
Messages
5
Reaction score
0
I am so close to getting this but something missing... my Nline is input but still not working, Do i need to configure tvheadend on my wetek box in any way??
 

JonMMM

DW Regular +
Joined
Jan 1, 2006
Messages
1,697
Reaction score
371
I am so close to getting this but something missing... my Nline is input but still not working, Do i need to configure tvheadend on my wetek box in any way??
No if TVHeadend is on the wetek nothing else needs to be done.

The only thing I missed out before is to check enabled but that is obviuos.

The DES key has a standard value of 00:01:02:03:04:05:06:07:08:09:0a:0b:0c:0d this will not work and needs to be changed to 01:02:03:04:05:06:07:08:09:10:11:12:13:14

if still not working try

host name = p*n*s**a*i*g.xyz

if that does not work try switching user name and password around.

basically it one of a couple of combos
 
Last edited by a moderator:

Agrafo

Inactive User
Joined
Apr 6, 2015
Messages
77
Reaction score
31
You were able to solve it out?
 
TEST
Top