Sly Sports 1 freezing

goldenvision

Member ++
Joined
Mar 14, 2006
Messages
270
Reaction score
20
Started freezing last couple of days all other channels seem ok, just for fraction of a second every 15-20 seconds. bloody annoying. Been using Pacino 2.1 image since it came out and worked perfectly till now. Anyone else having problems or time to try DW image
 

zahidh1962

Inactive User
Joined
Feb 4, 2007
Messages
380
Reaction score
0
hi m8,

sky sports has been freezing on my sky box too, it is because the cricket is live and there has been lot of freezing , do not worry it is not your box , it is a tecnical probem with sky.
 

Stinger007

Inactive User
Joined
Jun 2, 2005
Messages
131
Reaction score
0
yeh. im having this problem aswell. I thought it was cos of the cricket, but im watchin socceram @ mo & its still doin it. all other channels are OK.

im using The Dons image.
 

MN2005

Inactive User
Joined
Mar 22, 2005
Messages
379
Reaction score
10
Just turned over to sky sport 1. everything o.k here in TW. Im using the commando a new hope image with the NEWCAMD and the UCODE001A. on a sagem box.. try changing the ucode or cam as I had an issue with ucode0014 and the evocam some months ago...
 

chrispeters

DW Member ++
Joined
Feb 25, 2007
Messages
3,022
Reaction score
445
Location
Bolton
i had this prob too...
change to code 001a and used newcam..no probs now.
 

gordy230

Inactive User
Joined
Oct 9, 2005
Messages
596
Reaction score
1
freeze

i had this prob too...
change to code 001a and used newcam..no probs now.

yeh me too all other channels fine no worry about it pacino 2.1 here well pleased wae it
 
TEST
Top