Problems updating to Open PLi from Vix Image wont flash

Millhouse

Inactive User
Joined
Apr 9, 2013
Messages
55
Reaction score
2
Hi Guys,

As per the title of thread, im trying to flash to Open PLi (just like it more)

says that its installing and goes through the motions, but boots up as vix again after

is it that i need to download a latest boot loader? or possible that bootloader is corrupt?

Cheers

Phil
 

Abu Baniaz

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 30, 2008
Messages
6,288
Reaction score
2,457
Location
East London
The latest bootloaders are universal.

The splash screen is not part of the image, so let image boot fully.
 

Millhouse

Inactive User
Joined
Apr 9, 2013
Messages
55
Reaction score
2
The latest bootloaders are universal.

The splash screen is not part of the image, so let image boot fully.
The image has booted, asks me to turn off and on but still loads up as vix,

am am I missing something?

Cheers

Phil.
 

Abu Baniaz

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 30, 2008
Messages
6,288
Reaction score
2,457
Location
East London
Delete the "update" folder on the USB stick first, then transfer the "update" folder for the 4D image to it.
 

pontyowl

Inactive User
Joined
Dec 28, 2013
Messages
5
Reaction score
0
which is the best image to use please? for a technomate twin oe
 

Abu Baniaz

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 30, 2008
Messages
6,288
Reaction score
2,457
Location
East London
The one you like the most. Take a pick from the following and use the one you are comfortable with.

4D version based on OpenPLI
OpenATV
OpenViX
HDFreaks
There were some Persian Empire images knocking around too.
 
TEST
Top