please help me

celtic1888_04

Member ++
Joined
Jun 13, 2005
Messages
574
Reaction score
10
Location
west belfast
ive been trying to flash my sagem dbox2 x1 chip but cant get anywhere.

1st i tried it using just a null modem cable and hyperconnection way. every thing went well until i tried to flash and nothing happened. now ive been trying to do it the IFA way and im really stuck now.
i keep getting these messages on the screen

flash-fs bootstrap loader (v1.5)

flash superblock not ok: no boot record

bootflash/root.new/platform/sagem-dbox2/kernal/os failed

and at the bottom of IFA it says ping dboxII failed.


does any1 know where im goung wrong???
 

DW190

Inactive User
Joined
Dec 17, 2005
Messages
807
Reaction score
13
Location
Thereabouts
ive been trying to flash my sagem dbox2 x1 chip but cant get anywhere.

1st i tried it using just a null modem cable and hyperconnection way. every thing went well until i tried to flash and nothing happened. now ive been trying to do it the IFA way and im really stuck now.
i keep getting these messages on the screen

flash-fs bootstrap loader (v1.5)

flash superblock not ok: no boot record

bootflash/root.new/platform/sagem-dbox2/kernal/os failed

and at the bottom of IFA it says ping dboxII failed.


does any1 know where im goung wrong???

From your location (Top of the league) you appear to be around Manchester. I'm in Bolton. If your not to far away I can flash for you. (Not literally)
 

rodboy

VIP Member
VIP Member
Joined
Jan 28, 2007
Messages
1,530
Reaction score
186
Location
falkirk
You wont get much help with references to 'f*ck the queen' in your user name.
 

Fergalsworld

VIP Member
VIP Member
Joined
May 5, 2005
Messages
4,414
Reaction score
483
ive been trying to flash my sagem dbox2 x1 chip but cant get anywhere.

1st i tried it using just a null modem cable and hyperconnection way. every thing went well until i tried to flash and nothing happened. now ive been trying to do it the IFA way and im really stuck now.
i keep getting these messages on the screen

flash-fs bootstrap loader (v1.5)

flash superblock not ok: no boot record

bootflash/root.new/platform/sagem-dbox2/kernal/os failed

and at the bottom of IFA it says ping dboxII failed.


does any1 know where im goung wrong???
If the box is not booting up fully you will get those messages
Have a read of the first part of this it shows you how to set your pc network card up
http://www.digitalworldz.co.uk/forums/index.php?resources/213/
then use both nullmodem and crossover cable with IFA to flash it
try IFA 1.5.6
 
Last edited by a moderator:

celtic1888_04

Member ++
Joined
Jun 13, 2005
Messages
574
Reaction score
10
Location
west belfast
Last edited by a moderator:
TEST
Top