not booting

dabs

Inactive User
Joined
Feb 1, 2005
Messages
603
Reaction score
0
hi all
can anyone suggest a solution, comp running fine not connected to the net, but now won't start keeps ending up with mess 'insert boot disc' not installed anything since it was working fine
cheers
 

Moriens

Inactive User
Joined
Sep 16, 2004
Messages
2,607
Reaction score
18
Location
My Computer thinks I'm Gay
Is that the first message it comes up with m8?

Does it come up with that straight after the POST screen, the screen with your spec, cpu, memory etc?
 

dabchick

Inactive User
Joined
Sep 3, 2005
Messages
83
Reaction score
0
Location
In my mind
Hi, sounds like your BIOS is corrupted or you have the wrong boot sequence!

A little more info would help mate.
 

Sameira

Inactive User
Joined
Jul 20, 2005
Messages
1,505
Reaction score
1
Location
UK
Like dab has suggested it could be your boot sequence, check in the BIOS that your floppydrive is not the first boot.

Also try resetting the board, by taking out the battery and moving the jumper, you will hav to check you manual for this procedure, should be something under 'Reset CMOS'
 

dabs

Inactive User
Joined
Feb 1, 2005
Messages
603
Reaction score
0
cheers guys it turned out the slave drive was fooked and played havock with the boot and bios start up but it sorted now thanks for the replys guys
 

dabchick

Inactive User
Joined
Sep 3, 2005
Messages
83
Reaction score
0
Location
In my mind
Glad to hear you got it sorted mate!
 
TEST
Top