No update,new mac and wire on pin 11??? But wont connect??!!

name750

Inactive User
Joined
Mar 30, 2005
Messages
843
Likes
0
#1
Got pre-updated 120 ambit.
Got a mac for out of the area(about 5-6miles)
Put the new mac in.
Soldered the wire to pin 11.
Used it through usb and ethernet,but it wont stay connected.
Keeps unistalling and re installing.
Every now and again i get a decent ip address.
Similar to my subbed.
Any ideas?
 

name750

Inactive User
Joined
Mar 30, 2005
Messages
843
Likes
0
#3
six miles away??????????

The mac is from about 6 miles away.
I see what you mean though.
If by chance someone else has cloned it???
It is a high so maybe.
I got five others i'm now gonna try.
Could it possibly to far away???
I was talking to another friend who has got n*l and he's a bit closer.
Told him the wonders of cloned modems and waved the idea under his nose to get him to get me some addreses.
I'll keep you all posted it might help to keep everone else going when they dont succeed at the first...second.....third.....fourth attempt !!!!!!
Cheers..................
 

L33tpL4y4

Inactive User
Joined
Jul 27, 2005
Messages
1,097
Likes
1
#4
name750 said:
The mac is from about 6 miles away.
I see what you mean though.
If by chance someone else has cloned it???
It is a high so maybe.
I got five others i'm now gonna try.
Could it possibly to far away???
I was talking to another friend who has got n*l and he's a bit closer.
Told him the wonders of cloned modems and waved the idea under his nose to get him to get me some addreses.
I'll keep you all posted it might help to keep everone else going when they dont succeed at the first...second.....third.....fourth attemp!!!!!!
Cheers..................
has any1 said this really works? i havnt, i have heard it been said but thats it!!!
 

name750

Inactive User
Joined
Mar 30, 2005
Messages
843
Likes
0
#5
yes you got a point!!! Pin 11

yes can anyone confirm that the wire from 3.3 v pint to pin 11 works.

I have tried a few macs from 6 miles away.
seems to find a decent ip just and then keeps un installing and re installing.
Hoping to get some macs not so far next couple of days and then it's surfboards on their way!!!!!!!!!!!!!!?????????????????
 

wavetech

Inactive User
Joined
Mar 21, 2005
Messages
118
Likes
0
#6
nope no update mod does NOT work you need to get a 200 modem and write a pre update dump to the tsop write in a few commands without feed connected (cant remember them off the top of my head)and put a 120 mac on it... it wont update then

however nothing you can do with the 120s atm
 

name750

Inactive User
Joined
Mar 30, 2005
Messages
843
Likes
0
#7
Nuts!!! I just wasted my time and money. Good fun though!!!

Passed the time for a few hours.
Quite a few hours!!!
Messed up three!!! 120.
Good practice soldering.
Tried four different macs. Nothing.
Ahh! If i new that earlyer i could have gave them to my brother who's on tw!!!
Cheers. Motorolas should be here Monday!!!!
 

thomson

Inactive User
Joined
Jul 25, 2001
Messages
3,495
Likes
7
#8
with my experience's, when i use a mac and it keeps connecting and disconnecting then its a crap mac that wont work in your area or summit, you need to try other macs, get them from about between 1 and 5 miles away from you and see how it go's.

(sometimes a mac from round the corner can work as you never really know where the actual gateway is)
 

name750

Inactive User
Joined
Mar 30, 2005
Messages
843
Likes
0
#9
well a 200 worked first time.... Someone tell me they got a 120 still working?

The first mac i put on the 200 worked fine.
I don't know about cable tv but i ge that was where they got the idea for pin 11.
I read one post(about pin 11) after buggering a couple of modems and thought it must be true.
I don't think it does work and never will.
I spent hours on it.
It would get a decent ip for a few seconds and that was your lot.
Usb installing and uninstalling.
Have a look on ebay. The market for anything other than a 200 has dropped.
I'm gonna try a 200 dump on a 120 sooner or later but i have'nt got much hope.
If it did'nt work i would never know anyway as it could be down to my soldering.
Surfboard for me now???
Laters...................
 
TEST
Top