No -T STREAM

babloo_66

Inactive User
Joined
Mar 24, 2005
Messages
142
Reaction score
0
Hello family,

I Have A pace 2000 box IN the EX c&w area, the stream is working fine but i keep getting no t stream, i have programmed at least four cards towards that particular box incase a card was done wrongly. I have checked the signal area in the e-menu, and for signal status i get SignAL LOW, The D.B rate does change but is often on 0% , , The other AGc rates vary from 99% - 85%. i Need help. plzz can some one give me assisstance


Many Thanks
 

babloo_66

Inactive User
Joined
Mar 24, 2005
Messages
142
Reaction score
0
yh i have tried another tuner but i dnt think thats the fault. what else cud be wrong
 

Teeny

Inactive User
Joined
May 12, 2005
Messages
3,544
Reaction score
93
Have you tried a working box on the feed?

Maybe you have'nt gone digital yet, a friend has similar problem.
 

TheDogsNutts

Member +
Joined
Mar 21, 2005
Messages
10,438
Reaction score
15
Location
MANChester
and if you have had a subbed box befroe and canceled it, they will unplug you from the green box down the street..............
 

mb63

Inactive User
Joined
Sep 26, 2005
Messages
22
Reaction score
14
Doesn't "no t-stream" mean the wrong boxkey?
 

edd

Inactive User
Joined
Nov 17, 2005
Messages
252
Reaction score
0
Location
Scotland
The-Dogs-Nutts said:
nope

means there is no feed to the box................
I get this on my box that i got from telewest with my telewest card
but still got all the channels that i am ment to have
this is the first time i have noticed it but i cut the talk back not so long ago
and my teleport has stoped working
would this be why ?
 
TEST
Top