MSN experts ?

Messa

Inactive User
Joined
Apr 10, 2008
Messages
2,179
Reaction score
138
Location
North West Inguurlaand
Just installed MSN again recently after ditching it years ago, I can't seem to find any way to minimise it to my system icons rather than my taskbar.

It gets on my tits at the bottom all the time, is there a way to get it to minimise to the system tray ?

Ta.

:licka:
 

leemoo

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 3, 2009
Messages
1,718
Reaction score
427
Been a while since i've used this but pretty sure its in the options. You may need to login to it to get the options but it use to be just a tick in the box
 

mozr

Banned
Joined
Aug 16, 2007
Messages
3,175
Reaction score
205
Been about a year since I last bothered, but if you press the red x to close, it minimizes to taskbar I think.
 

Evastar

Inactive User
Joined
May 19, 2010
Messages
4,992
Reaction score
51
Location
que sera sera
Sorry Messa, i can't work out how to do it either, it just minimises to taskbar for me.
 

smithy69

Inactive User
Joined
Sep 20, 2009
Messages
809
Reaction score
90
Location
Birmingham
if you on win 7 it stays down the bottom I think even if you dont have it pinned to taskbar
 

oneman

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 23, 2007
Messages
7,504
Reaction score
1,283
Location
Essex
As adam says, in windows 7 it stays in the task bar even when you click on the X
 

Messa

Inactive User
Joined
Apr 10, 2008
Messages
2,179
Reaction score
138
Location
North West Inguurlaand
Ah ok folks thanks, I forgot to mention I am on Win7 but you are right.

I am only using it while SB is down (come on Mickie !) as I need my gossip fix.

:)
 

ste03

Member ++
Joined
Jun 26, 2007
Messages
454
Reaction score
6
this got on my tits aswell with windows 7 but i have found a fix...

right click the messenger logo > properties and then go to the compatability tab click the compatability mode check box and choose windows vista sp2 click ok and run the program

Hope this helps

Ste
 

smithy69

Inactive User
Joined
Sep 20, 2009
Messages
809
Reaction score
90
Location
Birmingham
this got on my tits aswell with windows 7 but i have found a fix...

right click the messenger logo > properties and then go to the compatability tab click the compatability mode check box and choose windows vista sp2 click ok and run the program

Hope this helps

Ste
Good thinking batman, it works :)
 

Messa

Inactive User
Joined
Apr 10, 2008
Messages
2,179
Reaction score
138
Location
North West Inguurlaand
Oh bugger, doesn't work for me.

I am on Win 7 64 bit I wonder if that matters.

Thanks anyway.

:)

EDIT: Forget that, if I click 'close' rather than 'minimise' it erm minimises to tray.

Nice work Sherlock !

:)
 
TEST
Top