Latest files for CrossEPG reverting to internal and randomly failing to load

IAmATeaf

VIP Member
VIP Member
Joined
Sep 24, 2004
Messages
4,321
Reaction score
499
Location
Up ya arse!
Was asked for the latest files as the respective threads have got way too large that they are difficult to find so here they are :)

These files haven't changed since they were last posted in their respective threads so if your CrossEPG is working fine then there's no need to update as the files haven't been updated :)

All 3 files should be unzipped/unrared to the folder /usr/lib/enigma2/python/Plugins/systemPlugins/CrossEPG, delete the corresponding .pyo file and then restart the box.

To check that the revised files are in place, after the restart check that the 3 .pyo files have a date/time stamp the corresponds to roughly the reboot time.

In terms of what the files do:

crossepg_auto.py - this looks like the main library file that gets called when the box does an automatic EPG download and import
crossepg_setup.py - this is the main library file that gets called when you invoke the crossepg setup menu on screen
crossepg_loader.py - this library file performs the actual import of the latest EPG data
 

Attachments

Last edited by a moderator:

wiz569

VIP Member
VIP Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
11,982
Reaction score
6,190
Location
Ireland
I have made it a sticky :)

Sent from my X10i using Tapatalk 2
 

IAmATeaf

VIP Member
VIP Member
Joined
Sep 24, 2004
Messages
4,321
Reaction score
499
Location
Up ya arse!
I have made it a sticky :)

Sent from my X10i using Tapatalk 2
/IAmATeaf passes the tissues :Hit:

Joking aside, the last 2 files (...auto.zip and ...setup.zip) have made it into the source stream managed by the author of CrossEPG but the first (...loader.rar) still hasn't been accepted but I tested it for a good month + and it never once failed :)
 
Last edited:

linked

Inactive User
Joined
Mar 21, 2005
Messages
752
Reaction score
10
Location
SOUTH WEST
Hello mate , i followed you're instructions but my epg still isen't loading!!!!! it's fixed the error when i use the epg downloader tho ,,, as before it was saying there was a proberlm loading epg.dat!!!
I'm running a original dreambox800se using the open pli image
 

reoc

Inactive User
Joined
May 8, 2009
Messages
6
Reaction score
1
i had this problem before now sorted thanks
 

IAmATeaf

VIP Member
VIP Member
Joined
Sep 24, 2004
Messages
4,321
Reaction score
499
Location
Up ya arse!
Hello mate , i followed you're instructions but my epg still isen't loading!!!!! it's fixed the error when i use the epg downloader tho ,,, as before it was saying there was a proberlm loading epg.dat!!!
I'm running a original dreambox800se using the open pli image
Locate the folder where the epg data is being downloaded, so hdd or usb, locate the crossepg folder and delete it, then reboot the box and after the restart go into crossepg and perform a manual download.
 

johnny bravo

VIP Member
VIP Member
Joined
Dec 8, 2005
Messages
3,817
Reaction score
414
if i copied the files in iamateafs link...how do i do i check the date/time stamps ?
 

327521609

Inactive User
Joined
Dec 10, 2012
Messages
10
Reaction score
0
Hello Everyone,

I am running blackhole 1.7.5 and its been fine for a week. I have a 1TB internal HDD fitted and I have the Cool TV Guide installed.

I have setup my EPG using Crossepg. Its been working fine using the HDD to store all the EPG data. Over the last day my EPG data is missing and I have tried to download again. But when I check the Crossepg settings my storage device has changed form HDD to Internal Flash. I cannot change it back and if I go to devices the hard disk is not shown and it searches for the device but crashes. After a restart the HDD is available again and everything is fine.. What will be causing the HDD to vanish?

Is this a know problem with this image or with the clone boxes?

The box and HDD are less than 6 weeks old.

Does this sound like the same issue?

I cannot download the files I have 7 posts but 2 are from the welcome forum? How many posts do I need to download?
 
Last edited by a moderator:

dippy32666

Inactive User
Joined
Jan 12, 2011
Messages
0
Reaction score
0
Thanks for the details, I've been having this problem for a while... I give it a shot.
 

kerrs69

Inactive User
Joined
May 29, 2011
Messages
16
Reaction score
13
Hello Everyone,

I am running blackhole 1.7.5 and its been fine for a week. I have a 1TB internal HDD fitted and I have the Cool TV Guide installed.

I have setup my EPG using Crossepg. Its been working fine using the HDD to store all the EPG data. Over the last day my EPG data is missing and I have tried to download again. But when I check the Crossepg settings my storage device has changed form HDD to Internal Flash. I cannot change it back and if I go to devices the hard disk is not shown and it searches for the device but crashes. After a restart the HDD is available again and everything is fine.. What will be causing the HDD to vanish?

Is this a know problem with this image or with the clone boxes?

The box and HDD are less than 6 weeks old.

Does this sound like the same issue?

I cannot download the files I have 7 posts but 2 are from the welcome forum? How many posts do I need to download?

Hi Mate

When you tried it how did you get on did it work?
 

Rat

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 29, 2001
Messages
41,813
Reaction score
12,448
Have you even read post 1 where it tells you where the files go ?
 

Purity

VIP Member
VIP Member
Joined
Apr 9, 2006
Messages
4,099
Reaction score
232
Location
Manchester, UK
Nice one mate! This was really bugging me! I was about to stick up a help thread to see if anyone had similar issues. Working great here!
 

Purity

VIP Member
VIP Member
Joined
Apr 9, 2006
Messages
4,099
Reaction score
232
Location
Manchester, UK
Bah, this has stopped working for me again. It seems to last about a week or two then dies :-(
 

Rat

VIP Member
VIP Member
Joined
Aug 29, 2001
Messages
41,813
Reaction score
12,448
Ive just sent you a PM @Purity for you to try
 
Last edited by a moderator:
TEST
Top