i got this far....

loady

Inactive User
Joined
Jul 27, 2005
Messages
1,328
Reaction score
3
Location
Andromeda system
So far i have tried gemini image and by messing and guessing settings managed to get a few channells to show, i gave up and flashed it with a netrino backup someone posted, i have got the area files from download section but using flash wizard when i try to send files over it keeps mentioning there are no satellite files and wont do the job, i cant seem to find these files anywhere?

Having got the image onto box, i never needed to set ip on the pc, i just set ip on box then ip on flash wizard to reflect box and it done the job so connectivity is not a problem, i done this all through the router as well, now the only i can see that is stumping me is getting the service and bouquets over.
 

k-net2020

Inactive User
Joined
Mar 18, 2005
Messages
580
Reaction score
2
Are you using a 'backup' Neutrino image (your post seems to suggest) this maybe where the problem lies.

Have you tried the 'original' Neutrino image?
 

loady

Inactive User
Joined
Jul 27, 2005
Messages
1,328
Reaction score
3
Location
Andromeda system
i think im using a back up neutrino image you posted ?

dm500_nplus_Image_Backup

Kids watching the tv at the mo so i am gathering as much info for later, I could probably use this image i already have installed and perform a scan, whilst i know i need to be scanning 6952 i am not sure what to set the freq at, i thought by using the backup image that all the other shit, cams, auto update etc would already be installed.
 
TEST
Top