Help Needed New Sam Box 2110

ice2004

Inactive User
Joined
Mar 6, 2006
Messages
4,606
Reaction score
56
Location
Glasgow
paired card and thats it im afraid. Does it have a card with it?
 

ice2004

Inactive User
Joined
Mar 6, 2006
Messages
4,606
Reaction score
56
Location
Glasgow
You will need to unlock the card and hope the BK is correct as sometimes the CC send a hit to the box and put a false BK on the card.
 

nozzer

VIP Member
VIP Member
Joined
Jan 25, 2005
Messages
6,662
Reaction score
107
Location
Who knows !
If the box is brand new then the card will not be paired and will contain a false boxkey. In this case there is nothing you can do !

If the box has previously been used as a contract box then the card should contain the real boxkey as long as it was disconnected before the cable co un-paired by deleting tiers and writing a fake boxkey.

You can often tell by checking the tiers on the card using a program called TierInfoLite. If it retrieves Tier08 channel enabling tiers then chances are the card has been paired and still contains the necessary information. If there are no Tier08's then the card is likely un-paired !
 

DR HANNIBAL

Inactive User
Joined
Oct 12, 2006
Messages
66
Reaction score
0
Location
paradise island
If the box is brand new then the card will not be paired and will contain a false boxkey. In this case there is nothing you can do !

If the box has previously been used as a contract box then the card should contain the real boxkey as long as it was disconnected before the cable co un-paired by deleting tiers and writing a fake boxkey.

You can often tell by checking the tiers on the card using a program called TierInfoLite. If it retrieves Tier08 channel enabling tiers then chances are the card has been paired and still contains the necessary information. If there are no Tier08's then the card is likely un-paired !
thanks m8. the box was origanly in someones house and the company knocked it off. it wont open in nagra. would tierinfolite open it or is it a case of it being history.
 

ice2004

Inactive User
Joined
Mar 6, 2006
Messages
4,606
Reaction score
56
Location
Glasgow
tierinfolite will be able to tell you the tiers without opening the card so work even if locked.
 

morestyles

Member +
Joined
Sep 10, 2004
Messages
304
Reaction score
0
help please

i just tried this teirinfolite thing i ran it and i got the error list index out of bounds ? can anyone tell me what that means please ? oh i forgot i already opend the card months ago i just read it with nagra and looked in the teir info and only teir 8 was there is this right ?
 
Last edited:

davidh

<font color="RED">Administrator</font>
VIP Member
Joined
Aug 9, 2001
Messages
14,953
Reaction score
121
Location
LIVERPOOL
i have found with c/w and ntl they dont send a fake bk they just remove the ird from the card
 

morestyles

Member +
Joined
Sep 10, 2004
Messages
304
Reaction score
0
what next ?

humm after realising that i unlocked the card i just programmed the origionla card and tried it i seemed to get all the free channels but all the others were unsubscribed ? card status was ok in the menu but still only free channels could anyone help pleas as its been a long time since i did any of this
 

sherlock

Inactive User
Joined
Mar 19, 2006
Messages
352
Reaction score
3
Location
In the shed
humm after realising that i unlocked the card i just programmed the origionla card and tried it i seemed to get all the free channels but all the others were unsubscribed ? card status was ok in the menu but still only free channels could anyone help pleas as its been a long time since i did any of this
wrong box key i think.

All free to air channels you now don't need a card to obtain, thanks to mr branson.
well at least ex cw
 

morestyles

Member +
Joined
Sep 10, 2004
Messages
304
Reaction score
0
humm

wrong box key i think.

All free to air channels you now don't need a card to obtain, thanks to mr branson.
well at least ex cw

wouldnt it say card not paired in the menu ? if it was the wrong box key ?
 
TEST
Top