have i 'effed' my card?

ajones1722

Inactive User
Joined
Dec 6, 2004
Messages
273
Reaction score
0
Opening of COM4 was successful
ATR String: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
Error, unsupported card type
Closing of COM4 was successful


:(
 

bammy

Inactive User
Joined
Nov 29, 2004
Messages
1,510
Reaction score
3
Have you tried another card to check your progger is working correctly? If the card really is Donald Ducked it normally reports the ATR is invalid - never seen it report all zeros before.
 

nozzer

VIP Member
VIP Member
Joined
Jan 25, 2005
Messages
6,662
Reaction score
107
Location
Who knows !
I'd be inclined to agree that you have a problem with the reader. Judging by the fact that you are using com4: i'd guess its one of them virtual serial port thingies via USB - never a good thing to use for this lark !
 

ajones1722

Inactive User
Joined
Dec 6, 2004
Messages
273
Reaction score
0
Resurrecting this thread..........

ajones1722 said:
Opening of COM4 was successful
ATR String: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
Error, unsupported card type
Closing of COM4 was successful


:(

still getting the above, checked the progger, its ok, have previously written this card successfully.....any ideas please?
 

_Phat_

Inactive User
Joined
May 1, 2005
Messages
0
Reaction score
0
Location
The Pits
What software are you using?

XNCS
Nagra
Rom Studio

Never seen all zero's before, try it on a different PC if you can pref win98se.
 

ajones1722

Inactive User
Joined
Dec 6, 2004
Messages
273
Reaction score
0
pmoore31 said:
easy way is to try another PC.. Bet you do not get the same reply...
I aint got another pc :( strange thing is this card was working ok a few days agao. Tried reading it with nagra 4/4.1 , XNCS and ROM studio. They either the string of zero's as shown in previous thread or 'no atr returned...'
any further ideas lads and lasses?
:Cheers:
 

ajones1722

Inactive User
Joined
Dec 6, 2004
Messages
273
Reaction score
0
I'll get me coat.........!

ajones1722 said:
I aint got another pc :( strange thing is this card was working ok a few days agao. Tried reading it with nagra 4/4.1 , XNCS and ROM studio. They either the string of zero's as shown in previous thread or 'no atr returned...'
any further ideas lads and lasses?
:Cheers:

Had the card in the wrong way (kin idiot!) sorry to waste your times :doh:
 

_Phat_

Inactive User
Joined
May 1, 2005
Messages
0
Reaction score
0
Location
The Pits
LOL not the first mate..or the last I suspect :)
 
TEST
Top