1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[DOWNLOAD] Rat's Bouquets Updater Plugin 1.4

Discussion in 'European Satellite Chat' started by Rat, Jan 5, 2014.

  1. Rat

    Rat VIP Member VIP Member

    Joined:
    Aug 29, 2001
    Messages:
    41,494
    Likes Received:
    523
    Downloads: A new file has been added by Rat:

    Rats_Bouquets_latest_Plugin_Updater

    Big Thanks To Mick For The Work That Went Into The Plugin, And Moderators Who Tested

    Rat's Bouquets @digitalworldz Channel/Bouquet Updater

    :new update: :pulse: NOW WORKS AND INSTALLS ON BH IMAGES: IF YOU ALREADY HAVE PLUGIN INSTALLED THIS WILL UPDATE NEXT TIME YOU RUN THE UPDATER :pulse: :new update:



    we have moved to a new server :) so the plugin has been updated to point to the new server
    not only that the plugin is now future proof, when you update Rat’s Bouquets the plugin will also search to see if there has been any changes made within the plugin and update itself if necessary
    In order to carry on downloading Rat's Bouquet @digitalworldz via the plugin you will need to update to this new plugin
    it's very easy to install though so dont worry
    FTP the ipk to tmp folder
    Depending on image used, on your receiver
    Press Blue
    Software Management
    Install Local Extention
    Memory /TMP
    make sure a tick is in the file(s) you want to install
    Green to install
    Some images you may have to get to software management via menu
    Please pass this information on to your friends that may use this plugin to download Rat’s Bouquet
    apologies for the inconvenience, but things need improving 
    Id like to Thank Mick @ DigitalWorldz for updating the original plugin and adding the auto updating feature, he worked really hard on getting this working as well as working on the forums, massive thanks
    Also working alongside the DigitalWorldz forum we have created a blog that you can keep upto date with whats new and what changes to expect with Rat's Bouquet in the future, its still in its infancy but we are working on improving it day by day
    SatelliteWorldz The Home of Rat's Bouquet @digitalworldz | New Plugin Will Be Available Soon
    Rat

     
    Last edited by a moderator: Jun 28, 2017
  2. Rat

    Rat VIP Member VIP Member

    Joined:
    Aug 29, 2001
    Messages:
    41,494
    Likes Received:
    523
    New Updated Plugin For Rat's Bouquets :)

    Big Thanks To Mick For Updating The Plugin And The Moderators Who Helped Test It

    CLICK HERE TO DOWNLOAD >>>> Rat's Bouquets PUpdater Plugin 1.3 has been updated!
     
    Last edited by a moderator: Jun 28, 2017
  3. stmem

    stmem Member

    Joined:
    Sep 1, 2014
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Rat got a question, does this mean if I install on my e2 box that if a channel changes frequency that this will automatically update it for me and replace it with the correct one. Even if I'm using autobouquets? Thanks
     
  4. Rat

    Rat VIP Member VIP Member

    Joined:
    Aug 29, 2001
    Messages:
    41,494
    Likes Received:
    523
    I dont use autobouquets sorry mate cant answer that
     
  5. stmem

    stmem Member

    Joined:
    Sep 1, 2014
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    No worries. Is there a way to auto update if a channel changes freq or is it just a rescan each time? Thanks
     
  6. Rat

    Rat VIP Member VIP Member

    Joined:
    Aug 29, 2001
    Messages:
    41,494
    Likes Received:
    523
    the plugin will install the updates I do to your reciever
     
  7. stmem

    stmem Member

    Joined:
    Sep 1, 2014
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Thanks will give a go and see how it goes :)
     
  8. stmem

    stmem Member

    Joined:
    Sep 1, 2014
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    update used on an old nbox and used autobouquets to get sly numbers, worked perfect thanks rat will use on my zgemma now
     
  9. Rat

    Rat VIP Member VIP Member

    Joined:
    Aug 29, 2001
    Messages:
    41,494
    Likes Received:
    523
    If its Enigma 2 it should work mate :)
     
  10. grantsmith82

    grantsmith82 Member

    Joined:
    Jul 8, 2012
    Messages:
    709
    Likes Received:
    1
    will this also update the picons or only the channel bouquets?
     
  11. Rat

    Rat VIP Member VIP Member

    Joined:
    Aug 29, 2001
    Messages:
    41,494
    Likes Received:
    523
    CLICK HERE TO DOWNLOAD >>>> Rat's Bouquets Updater Plugin 1.4 has been updated!

    ***You Must Update To This Plugin To Download From The Server, Just Overwrite Old One Is Fine***
     
    Last edited by a moderator: Jun 28, 2017
  12. grantsmith82

    grantsmith82 Member

    Joined:
    Jul 8, 2012
    Messages:
    709
    Likes Received:
    1
    hi rats
    so is the 1.3 bouquet updater redundant? it wont self update to 1.4?
    I noticed yesterday the bouquet updater was getting an error message
     
  13. ramtech

    ramtech Member

    Joined:
    Apr 28, 2006
    Messages:
    406
    Likes Received:
    4
    anybody know how to get this working on openatv images i can tick the box for install but says 0 pagages installed??
     
  14. Rat

    Rat VIP Member VIP Member

    Joined:
    Aug 29, 2001
    Messages:
    41,494
    Likes Received:
    523
    you need to update to 1.4 mate

    I haven't tried it on ATV image tbh mate
    hopefully someone who uses it will report back
    should work though tbh
     
  15. Rat

    Rat VIP Member VIP Member

    Joined:
    Aug 29, 2001
    Messages:
    41,494
    Likes Received:
    523
    Just had it confirmed working on Open ATV images
     
  16. alimac

    alimac VIP Member VIP Member

    Joined:
    Feb 21, 2013
    Messages:
    6,007
    Likes Received:
    162
    can confirm working on openatv 100% no issues
     
  17. ramtech

    ramtech Member

    Joined:
    Apr 28, 2006
    Messages:
    406
    Likes Received:
    4
    Which image are u using just tried again from scratch I'm using latest build 4.2 bit just won't entertain both plug ins but mgcamd installed fine
     
  18. alimac

    alimac VIP Member VIP Member

    Joined:
    Feb 21, 2013
    Messages:
    6,007
    Likes Received:
    162
    openatv 4.2

    make sure you have enough memory

    what way did you install them as both work for me

    i installed by telnet
     
  19. ramtech

    ramtech Member

    Joined:
    Apr 28, 2006
    Messages:
    406
    Likes Received:
    4
    Being putting them in to folder or hard drive and then installing with the ipk installer.
     
  20. alimac

    alimac VIP Member VIP Member

    Joined:
    Feb 21, 2013
    Messages:
    6,007
    Likes Received:
    162
    ftp to tmp/

    telnet this opkg install -force-overwrite /tmp/*.ipk

    works for me software manager should also work above method never fails me
     

Share This Page