[DOWNLOAD] openPLi4-oe2-800se-sim2-2014-12-03-sam backup

Ferret

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Apr 13, 2007
Messages
14,159
Reaction score
8,925
Location
Yorkshire Born & Bred Leeds !
Downloads: A new file has been added by Ferret:

CLICK HERE TO DOWNLOAD >>>>> openPLi4-oe2-800se-sim2-2014-12-03-sam backup

openPLi4-oe2-800se-sim2-2014-12-03-sam backup
whats new & installed:
new bootlogo



PLUGINS
-TSMEDIA OE2 7.98 LIGHT all
-Arabicentertainment 5.1 (teledunet working with set id0=get)
-crossopg 0.8.1 (working ok 100% , just configure it)
-Flashexpander for openpli
-PluginSkinMover 0.6
-CCcaminfov1.3c
-dflash 13.0 all

-patched librtmp works with mips server & same clone stream link servers






Cams installed
-CCcam 2.3.0
-Mgcamd 1.38_srf patched (Mgcamd config & softcam.keys included in usr/keys & set to work ok with newcamd client) ,SGR SWISS chs works ok!




NEW SKIN PLI-HD NIGHT






NOTICE:
-tested on internal flash & working 100% , space left around 2.4MB , plez b4 going to download any plugin or install any cams or etc , u should use flashexpander or PluginSkinMover to extend ur internal flash memory otherwise image will crash plez only mount a media/usb to use either of the 2 options to extend ur memory

how to mount media/usb & use pluginskinmover:
insert fat32 formated flash usb pin stick , initialize it by system menu then check mounting point (u should already got a media with media/hdd mounted either internal hdd or usb) so new usb should be mounted as media/usb , now with pluginskinmover from plugin browser use to move ur plugins to ur media/usb & s u will free up at least 8 mb( if u move arabic plugin ,tsmedia plugin & openwebif plugin




__________________
 
Last edited by a moderator:

tanto

Inactive User
Joined
Dec 17, 2014
Messages
16
Reaction score
0
Weird, after many post I am still not able to download this file. Can you please help me with this?

Ah sorry, I see it already that I just posted 4, need 5 :) THX for this great setup.
As I said before, nice and easily design - only dislike the plugin view. Maybe removing the white border with the flap on the right bottom would be nicer.

BTW, I own a dreambox 800SE HD cloned with error message r01 no ca found or something like that.
Can I install this setup on my dreambox as well?
 
Last edited by a moderator:

gchd

Inactive User
Joined
Jan 12, 2008
Messages
50
Reaction score
0
I installed this image and expanded the flash using flashexpander to usb. However I am not able to move plugins to usb using "PluginSkinMover" as usb is locked by flashexpander. Any idea how to move plugins now?
 

Ferret

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Apr 13, 2007
Messages
14,159
Reaction score
8,925
Location
Yorkshire Born & Bred Leeds !
I installed this image and expanded the flash using flashexpander to usb. However I am not able to move plugins to usb using "PluginSkinMover" as usb is locked by flashexpander. Any idea how to move plugins now?

If flash expander is installed correctly any further plugin installs will be on the usb stick.
 

ish_e

DW Member +
Joined
Jun 20, 2007
Messages
376
Reaction score
45
Great image... using TS Media v8 and some streams still give

GStreamer plugin text/html decoder not avaliable!

is there a separate fix or files i can update?

Cheers
 

Ferret

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Apr 13, 2007
Messages
14,159
Reaction score
8,925
Location
Yorkshire Born & Bred Leeds !
Great image... using TS Media v8 and some streams still give

GStreamer plugin text/html decoder not avaliable!

is there a separate fix or files i can update?

Cheers

That is a url problem reaching the file. The link is probably no longer valid.
 

ish_e

DW Member +
Joined
Jun 20, 2007
Messages
376
Reaction score
45
I have a USB plugged in to use pluginskinmover which seem to be working great with tsmedia/arabic etc moved onto usb.

However, When I try to backup the image using dflash I get a msg saying noting mounted at /media/usb/backup

Any ideas how I can resolve this? I have created the backup folder on /media/usb (via dcc)
or is another tool I can use to backup the image?

thanks

edit: all ok now...after several restarts, i was able use dflash and backup the image :)
 
Last edited:
TEST
Top