[DOWNLOAD] DM500c PLI Image with MGcamd

monkeyMan3

DW Member +
Joined
Sep 22, 2010
Messages
234
Downloads: A new file has been added by monkeyMan3:

DM500c PLI Image with MGcamd

Just flash
scan
and install Mgcamd

oh and make a fav list or wait for me to finish trying to work it all out.
 
Last edited by a moderator:

Galaxy1

New Member
Joined
Nov 20, 2012
Messages
28
Hi did blackhole made a image for dm500.
If any one got it can I have it plz............
 
Joined
Dec 12, 2013
Messages
1
can somebody help me .. pm you mail to me i will add to msn
i have problem with newcs
 

TONYCADY

Inactive User
Joined
Mar 19, 2014
Messages
10
How do i download this file it keeps saying not enough privilages but i have 7 posts thanks in advance
 

monkeyMan3

DW Member +
Joined
Sep 22, 2010
Messages
234
It's ok for those who have an old 500 lying around but I wouldn't go out and buy one... there are still plenty of SD chans there.
 

Ferret

Administrator
Staff member
Administrator
Joined
Apr 13, 2007
Messages
12,297
there's a pity as i been messing around with commando 12 on them but the channel lists are all over the place after scanning...
Long time since i messed with a dbox2 mate there was something available to sort the channels scan just i forgot the way i did it.

If it come back to me ill let you know.
 

dexyweescot

DW Regular +
Joined
Jun 18, 2007
Messages
1,022
Long time since i messed with a dbox2 mate there was something available to sort the channels scan just i forgot the way i did it.

If it come back to me ill let you know.
it wasnt too much hassle tbh, i just used an old channel list and then done rescan with an update option. I'm not sure if they are all their but the main ones will be and that will do. it was for a work mate anyway so im sure he will shout from the rooftops if anything is not right ;)
 

deej01

DW Member +
Joined
Aug 21, 2013
Messages
455
I reckon team UK CVS have got an image for dbox that does it but is old
 

installer

DW Member ++
Joined
Aug 9, 2009
Messages
1,307
i thought the only way to get free cable nowadays was through cs, or is this still cs, if so does it not have to be a kryptview box connected to their server?
 

dexyweescot

DW Regular +
Joined
Jun 18, 2007
Messages
1,022
Don't use this on a dbox, commando is your best bet


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
TEST
Top