dbox2 ireland

yvry

Inactive User
Joined
Oct 31, 2005
Messages
16
Likes
0
#1
Can dbox2 work for provider id 5e01 in ireland? Chorus)
 

mgb

Inactive User
Joined
May 9, 2005
Messages
3,939
Likes
29
#2
I think Chorus is the provider for mmds and mmds means DVB-T.
You need a receiver with a DVB-T tuner, dreambox 500-T for instance.
 

yvry

Inactive User
Joined
Oct 31, 2005
Messages
16
Likes
0
#3
No is a dvb-c I just confirm, I have a cable decoder and have scan all of them iand i get the channels but all scramble, so if the dbox provider id 5e01 can be put in then is not problem
 
S

Speedy2206

Guest
#4
I thought irish cable was all MMDS? Anyhow, have you tried editing the key files so that provider 5e01 is included?
 

mgb

Inactive User
Joined
May 9, 2005
Messages
3,939
Likes
29
#5
Provider 5e01 is included in the normal Autoupdate.Key file, but I thought the true cable network is managed from N*L.
 

yvry

Inactive User
Joined
Oct 31, 2005
Messages
16
Likes
0
#6
That is good news, in ireland you have two types of connecions by chorus the dvb-t and dvb-c if dbox2 provider id au has, is only a question of buying one and testing. but I have never done a dbox2
 

Diddy

Inactive User
Joined
Mar 4, 2005
Messages
996
Likes
28
#7
Mmm dont want to offend so will tred crefully i know all about you firey irish types :Cheers: So if you mean Belfast - Northern Ireland i happen to know someone over there who has a dbox2 fully up and working. But his provider is NTL. Dont really know if that helps. I have heard that another friend of a friend sent 1 dbox2 down to the south but i have not seen the bloke for ages so i dont know how that went on.
 

chucky

Inactive User
Joined
Jun 11, 2005
Messages
65
Likes
0
#8
mgb said:
Provider 5e01 is included in the normal Autoupdate.Key file, but I thought the true cable network is managed from N*L.
no m8 as you have helped so much with the dreambox 500-t
the ntl is not the same as chorus the 500-t works for chorus you need the 500-c for ntl and is working in dublin and clare ..........but the Provider 5e01 and ntl is included in the Autoupdate.Key and works ok
 

mgb

Inactive User
Joined
May 9, 2005
Messages
3,939
Likes
29
#9
yvry said there is a true cable network with dvb-c managed by chorus with provider 5e01. I personally don't know.
That you need a receiver with a dvb-c tuner for dvb-c and a receiver with dvb-t tuner for dvb-t is undisputed.
 
TEST
Top