VM 4MB > 10MB Where??

K

DW Regular
Joined
Aug 24, 2004
Messages
5,077
Reaction score
179
Location
Likswang, China
Just looking on the vm website to see where my fricken 10mb is...

Been checking now since march and my area just stays TBC..

On the existing customers page it states "by summer"

Errr its summer or are you quoting an austrialian summer as that would explain...

I'm going to ring up tommoro and see if i can get a further reduction in my subscription :)

As anyone here had the upgrade?? and what you think??


_http://allyours.virginmedia.com/html/existingcustomers/faster/schedule.html
 

phawk754

VIP Member
VIP Member
Joined
Mar 11, 2006
Messages
1,602
Reaction score
192
Location
moon
i am still waitting for my 10mb update do not know why it taking so long as there have the 10mb config files all ready on there system
 

notmeatall3

Inactive User
Joined
Apr 30, 2006
Messages
1,283
Reaction score
22
Location
z'ha'dum
Try phoning the help line and ask them. Last time they upgraded my mum I had to do that.
 

jaffa

Inactive User
Joined
Jul 30, 2006
Messages
9,889
Reaction score
391
Location
Made in Belfast
I got mine about 10 days ago, it was just by chance that I checked to see when I was getting it and it said it was complete in Belfast, don't know how long it was saying complete and it wouldnt have kicked in until I rebooted modem. Happy its here anyway.
 

marty

Inactive User
Joined
Aug 13, 2005
Messages
740
Reaction score
20
Location
Stockton-on-Tees
I was told by a friend about the uprade from 4 to 10meg. It happened last week in the North East.....Came home, switched on modem and yes it's working at 10meg :proud:
 

bro

Inactive User
Joined
Mar 16, 2005
Messages
9,448
Reaction score
748
Location
Gods Country
mate phoned and they assured him he would be on ten if he rebooted,,he did and still the same,phone up and got some other bullsh*t
 

bro

Inactive User
Joined
Mar 16, 2005
Messages
9,448
Reaction score
748
Location
Gods Country
tryed a reduction today and got no where mate,,,but noticed afterards they are doing 4 meg soon to be 10 for £16 for new customers,so i have cancelled and when they cut me of i will become new lol
 

K

DW Regular
Joined
Aug 24, 2004
Messages
5,077
Reaction score
179
Location
Likswang, China
Like i say ill try tommoro as i cant seem to get the indian call centre to bugde.. tbh i dont think they understand what im implying..

Is a bit bull though how it takes so long like someone said above, the config is still there.. :mad:
 

hatab

VIP Member
VIP Member
Premium Member
Joined
Jul 12, 2001
Messages
6,273
Reaction score
538
Location
UK
mine was updated about 4 weeks ago, i use du meter and it showed straight away on the graph.
 

Shaggy

Inactive User
Joined
Sep 9, 2005
Messages
427
Reaction score
3
Location
Cheshire
Kalipo- Same here mate.
Been watching the FOR MY 10MB but still says TBC and has done for as long as I can remember........
 

nozzer

VIP Member
VIP Member
Joined
Jan 25, 2005
Messages
6,662
Reaction score
106
Location
Who knows !
Just looking on the vm website to see where my fricken 10mb is...

Been checking now since march and my area just stays TBC..

On the existing customers page it states "by summer"

Errr its summer or are you quoting an austrialian summer as that would explain...

erm, In the northern hemisphere summer doesn't begin until 20/21 June so its still officially spring so VM still have a few days yet to get you sorted ;)
 
TEST
Top