tm600 = 8888 error

alex123

VIP Member
VIP Member
Joined
Apr 27, 2010
Messages
699
Reaction score
130
Hi
sold a customer a tm600 last week it has 15/07/10 firmware loaded but now customer says its showing 8888 on display any ideas ?
alex
 

installer

DW Regular
Joined
Aug 9, 2009
Messages
1,314
Reaction score
150
has he tried the usual, switch off at mains, disconnect lnb etc...

these are usually rock solid and is probably something simple.

you might need to make a support call back to your customer and go through these with him, if all else fails you may have to return it to your suppllier for a replacement.
 

alex123

VIP Member
VIP Member
Joined
Apr 27, 2010
Messages
699
Reaction score
130
yes m8
tried all the usuall
things its only on a fixed dish ,yes i use quite a lot of them and as you say normally perfect
alex
 

installer

DW Regular
Joined
Aug 9, 2009
Messages
1,314
Reaction score
150
to con a phrase...."theres always 1"

give him a replacement, the good vibe from him will more than compensate for the hassle of sending it back.....
 

alex123

VIP Member
VIP Member
Joined
Apr 27, 2010
Messages
699
Reaction score
130
he is a semi local customer so its no hassle to exchange was just posting to see if anyone had this error message as first time ive seen it and is loaded with lastest software
thanks for your reply
alex
 

alex123

VIP Member
VIP Member
Joined
Apr 27, 2010
Messages
699
Reaction score
130
just an update before i got back the 600 from customer he tried a hard reset and box works fine
alex
 

installer

DW Regular
Joined
Aug 9, 2009
Messages
1,314
Reaction score
150
nice one, thanks for the update..
 
TEST
Top