stuck on standby

shawsy

Inactive User
Joined
Apr 11, 2008
Messages
15
Likes
1
#1
can anyone help me my euorvox max is now stuck on standby is there anything i can do to fix this problem
 

TBC

DW Regular
Joined
May 5, 2005
Messages
4,015
Likes
50
#3
don't these boxes suffer with powersupply problems, seems tops blow off caps if i remeber correctly.


tbc
 

marty

Inactive User
Joined
Aug 13, 2005
Messages
740
Likes
14
#6
don't these boxes suffer with powersupply problems, seems tops blow off caps if i remeber correctly.


tbc
Yes i seem to remember people talking about this.....I think it blows one of the capacitors on the MAINS board.....If you are nimble fingered you can solder a new one on or just buy a new mains board and replace that...
If i'm wrong someone will correct me...hopefully:proud:
 

dolphin

Inactive User
Joined
Sep 18, 2007
Messages
106
Likes
2
#7
The older Blue box's suffered with that problem but they changed to a higher value capacitor (C14) on the Red and Black box's and it's very unuasual for one of those to go.

Another thing is it a clone??

Either way if it's not C14 then it needs to be Jtagged.

D
 

spud1966

Moderator
Staff member
Moderator
Joined
May 2, 2005
Messages
8,862
Likes
942
#8
if its the cap go for a 1000uf 25v
 
TEST
Top