sbb5100

pburns

VIP Member
VIP Member
Joined
Sep 8, 2003
Messages
1,596
Likes
16
#1
what value I should place in the DS frequency and the us channel box's in sigma frequencys page for sb5100 pure nthell.

Thanx
 

name750

Inactive User
Joined
Mar 30, 2005
Messages
843
Likes
0
#3
They wont know,they are quite helpful after all but they could'nt tell me.
I found this in my travels looking for the same thing:

For NTL in the original (not ex-C&W) regions, the correct frequency to set is 402750000, instead of the Surfboard's estimate of 403000000.
Here's a link for the page i got it from. It might help.
http://homepage.ntlworld.com/robin.d.h.walker/cmtips/surfboard.html#plan

Can you tell me have you got the send and recieve lights flashing.
I've given up trying to get it to work.
I'll wait untill a few more have done the donkey work.
 
Joined
Oct 11, 2005
Messages
1,804
Likes
2
#4
name750 read ur pm,s im dying here man :( :Cheers: lol im like a kid in a sweet shop w8ting for a modem how sad eh? its just a few electrics
 

666

Inactive User
Joined
Mar 17, 2005
Messages
934
Likes
6
#5
@name if you got no lights you must reflash your bios with blackcat cable
 

name750

Inactive User
Joined
Mar 30, 2005
Messages
843
Likes
0
#7
Oh yeah no light at all.
What do you recon.
I must have pluged the power in five times hoping it would work.
When i got home did it again and low and behold it's flashing again.
Have'nt tried the 192
 

name750

Inactive User
Joined
Mar 30, 2005
Messages
843
Likes
0
#9
No i did'nt get it working.
I did something that made it even woarse than it was before.
It's ok now though.
Don't worry you one has'nt even been opened.

Shall we start the bidding at say 100 pounds?
You sir at the back with your tounge hanging out?
Do i hear 100 pounds?
 
TEST
Top